Bărbat împușcat de polițiști din Galați, după o urmărire ca în filme

Bărbat împușcat de polițiști din Galați, după o urmărire ca în filme
Foto: Pixabay

Scene dramatice în Galați, unde un bărbat a fost împușcat în picioare de polițiști în timpul unei urmăriri.  Polițiștii au intrat în alertă după ce bărbatul a refuzat să oprească la semnalele agenților. Ulterior, el a coborât din mașină și a fugit pe un câmp.

Potrivit IPJ Galați, joi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au observat pe DJ 251, circulând din direcția municipiului Tecuci către localitatea Valea Mărului, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat despre care știau că are suspendată exercitarea dreptului de a conduce. Polițiștii au încercat să oprească mașina, dar fără succes.

„Ca urmare, au făcut semnal de oprire autoturismului, dar bărbatul aflat la volan nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, motiv pentru care polițiștii au plecat în urmărirea acestuia. După câțiva kilometri, bărbatul a abandonat mașina la o stație peco și împreună cu o altă persoană din autoturism au fugit pe câmp, în direcții diferite”, au relatat polițiștii.

Polițiștii au continuat urmărirea șoferului pe jos, aproximativ un kilometru, l-au somat să se oprească executând mai multe focuri de avertisment în plan vertical, după care au tras în direcția lui, rănindu-l la picioare.

La fața locului, s-a stabilit identitatea persoanei, fiind vorba despre un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Tecuci.

Polițiștii l-au testat atât alcoolscop, cât și pentru consumul de substanțe interzise, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

Bărbatul avea permisul reținut, fiind cercetat într-un alt dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

El a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital, iar polițiștii au întocmit dosar penal.

Urmăriți B1TV.ro și pe