Bărbat înjunghiat de un adolescent în timpul unui botez / Scandalul a pornit de la o melodie

Bărbat înjunghiat de un adolescent în timpul unui botez / Scandalul a pornit de la o melodie
Sursa Foto: Captura video// B1TV

Un adolescent de 16 ani, din județul Giurgiu, a înjunghiat un bărbat care i-ar fi lovit tatăl, în timpul unei petreceri de botez. Întreg scandalul a pornit de la o meoldie, iar acum acesta a fost arestat preventiv pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a făcut anunțul în cursul zilei de marți, relatând că evenimentele s-au întâmplat pe 20 august, în localitatea Letca Nouă, atunci când organele abilitate au intervenit după miezul nopții, la un botez, după ce un tânăr ar fi înjunghiat un bărbat, anunță ziare.com.

Bărbat înjunghiat din cauza unei melodii

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că, la data de 20 august a.c., ora 02.30 ar fi avut loc un conflict spontan între un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Ghimpaţi, şi un alt bărbat, de 48 de ani, din localitatea Letca Nouă, judeţul Giurgiu, motivul izbucnirii fiind o melodie cântată de către bărbatul de 48 de ani.

Bărbatul de 48 de ani, din localitatea Letca Nouă, pentru a aplana conflictul, ar fi plecat cu soţia şi copilul său, însă, ar fi fost aşteptat de către bărbatul de 35 de ani şi ar fi fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către acesta, moment în care, copilul bărbatului de 48 de ani, în vârstă de 16 ani, ar fi luat un cuţit şi l-ar fi lovit de două ori pe cel de 35 de ani”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Girgiu.

Tânărul de 16 ani a fost preluat de oamenii legii și dus la audieri, acolo unde a fost reținut pentru 24 de ore. Instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe numele său, acesta fiind acuzat de comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

Urmăriți B1TV.ro și pe