Bărbat înjunghiat în plină stradă, la Arad / Agresorii au furat 30 de lei și un telefon

Bărbat înjunghiat în plină stradă, la Arad / Agresorii au furat 30 de lei și un telefon
Foto: pixabay.

Un bărbat a fost înjunghiat în cursul zilei de vineri de trei agresori, pe o stradă din municipiul Arad. Tâlharii au furat telefonul acestuia, precum și suma de 30 de lei, scrie ziare.com.

Întregul eveniment a avut loc pe strada Constantin Brâncuşi, iar victima celor trei tâlhari este un bărbat de 44 de ani, mai scrie sursa citată.

Bărbat înjunghiat în plină stradă, la Arad

Victima de 44 de ani a fost tâlhărită în plină stradă, cei trei bărbați care l-au atacat cu un cuțit reușind să sustragă telefonul acestuia și 30 de lei. Bărbatul înjunghiat a ajuns la spital, în timp ce polițiștii fac acum cercetări și urmează să încadreze fapta fie la tâlhărie, fie la tentativă de omor, după încheierea audierilor.

„Din cercetări a reieşit că trei bărbaţi l-ar fi lovit şi ulterior înţepat cu un obiect înţepător, după care i-ar fi sustras bani şi un telefon mobil. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind constituită echipa operativă. La scurt timp au fost identificaţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 41 de ani, din judeţele Sălaj şi Arad, aceştia fiind conduşi la audieri”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Urmăriți B1TV.ro și pe