Bătaie pe cozonaci, la deschiderea unui hipermarket din Drobeta Turnu Severin

Bătaie pe cozonaci, la deschiderea unui hipermarket din Drobeta Turnu Severin
Foto: B1 TV

Sute de oameni s-au aşezat în faţa unui hipermarket din Drobeta-Turnu Severin, cu ore bune înainte de deschidere, în speranţa că vor prinde ceva la promoţie. Pentru mulţi a meritat aşteptarea, pentru că au plecat acasă cu produse mai ieftine şi cu 20%. 

Unii dintre clienţi s-au aşezat la coadă încă de la 3 dimineaţa. Alţii, stăteau acolo de „doar” câteva ore.

De teamă că nu apucă să plece acasă cu ceva la promoţie, oamenii s-au călcat în picioare. Cea mai mare înghesuială a fost la raionul de panificaţie.

Îmbulzeală la hipermarket

Ultima oră
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației
21:03 - Emilian Imbri, despre medicii care nu se vaccinează anti-COVID: Nu înțeleg ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual! (VIDEO)
20:51 - Controalele pe litoral se intensifică, după creșterea incidenței cazurilor de COVID-19 în județul Constanța
20:29 - Cătălin Drulă: Centura orașului Bacău, deschisă integral traficului. Proiectul, finalizat în avans față de termenul contractual