Bebe Cotimanis a renunțat să mai fie vocea emblematică a Pro Tv. Unde se mută actorul după 25 de ani

Bebe Cotimanis, vocea emblematică a Pro TV, a plecat din trust, după 25 de ani de colaborare. Din 5 octombrie, actorul va putea fi auzit în spoturile de la Prima TV, dar și pe celelalte posturisportive ale grupului Clever Media (Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 și Look 4K).

După un sfert de veac în care a dat glaspromo-urilor de pePro TV și a făcut parte și din juriulRomânii au talent, Bebe Cotimanis a decis să schimbe trustul media. Vocea sa a fost înlocuită, printre alții și de omulde radio George Vintilă, scrie pagina de media.

Prima tv, cumpărată deClever Media

Postul Prima TV a fost achiziționatrecent de Clever Media, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa. În urma acestei schimbări, vor fi făcute câteva îmbunătățiriîn zona tehnică,trecerea la HD, dar șiîn ceea ce privește conținutul. Noua conducere vrea, totuși să păstreze caracterul generalist al postului.

Cine este Bebe Cotimanis

Constantin Cotimanis sau Bebe, așa cum este cunoscut este un actor român în vârstă de 65 de ani, născut în Bucuresti. Cu o fizionomie usor de retinut și o vocea greu de uitat, Cotimanis a cucerit inimile românilor cu aparițiile televizate de după Revoluție.EL a jucat în filme ca Paranoia, Asfalt, Tangosau Epicenterși l-a interpretat pe„Grigore Varlam”, un interlop foarte bogat, din serialul Lacrimi de Iubire. Recent, el a jucat și în serialul Vlad, difiuzat de Pro Tv.

Actorul a fost căsătorit cuFlorina Mărcuță, cu care a avuto relație de 17 ani. În 2018, cei doi s-au despărțit în urma infidelității actorului. Eiau împreună un băiat în vârsta de 19ani. Recent, Bebe Cotimanisa început o relație cuactrița Iulia Dumitru.

Ultima oră
08:41 - Detaliul din relația Ginei Pistol cu Smiley pe care părinții lor l-au aflat de la televizor: A fost foarte urât
08:34 - Cine este, în realitate, băiatul de la SuperStar (Pro TV), cu chitara cu corzile rupte, care i-a făcut pe jurați să plângă
08:32 - Hamas a divulgat informații personale despre viitorul șef al contraspionajului israelian, demers ilegal în Israel. Palestinienii l-au pus pe R., următorul director Shin Bet, pe „lista celor căutați”
08:03 - Ministrul Agriculturii demisionează. Adrian Oros: Pentru premierul Florin Cîțu, agricultura și industria alimentară nu au fost niciodată priorități / Nu există suficientă determinare pentru eradicarea pieței negre
08:00 - Noua conducere a Partidului Național Liberal se reunește, astăzi, în prima ședință a Biroului Executiv. Ar urma să fie discutată șefia Camerei Deputaților (VIDEO)
07:46 - Curtea Constituțională anunță astăzi dacă moțiunea de cenzură a USR și AUR poate ajunge sau nu la vot în Parlament (VIDEO)
07:24 - Începe vaccinarea cu a treia doză anti-COVID. Se vor administra doar seruri pe bază de ARN Mesager
23:56 - Dezastru la Dinamo. „Câinii”, umiliți cu 5-0 de CS U Craiova
23:55 - Nicuşor Dan: Nu există un singur indicator unde Bucureştiul să fie mai rău decât în administraţia Gabrielei Firea / Noua Comisie de Urbanism, alcătuită din profesionişti, oameni care nu au făcut porcării (VIDEO)
23:49 - ANCOM: Tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de rețea, în consultare publică