Becali, despre persoanele LGBT: Diavolul îi inspiră să spună tot felul de lucruri. Sunt ai lui Satan! Îi acceptăm, îi iubim, dar să ne lase în pace (VIDEO)

Becali, despre persoanele LGBT: Diavolul îi inspiră să spună tot felul de lucruri. Sunt ai lui Satan! Îi acceptăm, îi iubim, dar să ne lase în pace (VIDEO)
Foto: Fanatik

Declarații halucinante făcute de Gigi Becali, în ziua în care la București au loc Marșul Normalității și Marșul Diversității. Becali a susținut, într-o intervenție pentru B1 TV, că persoanele care aparțin comunității LGBT încalcă niște drepturi celor care susțin familia tradițională, or așa ceva nu trebuie acceptat.

Patronul FCSB a susținut că îi acceptă pe homosexuali și îi iubește că sunt oameni. În același timp, consideră că ei sunt ai diavolului deoarece transmit mesajele acestuia pe pământ.

”Eu m-am cam plictisit și nu mai am ce să comentez cu marșurile lor. De ce? Pentru că eu nici nu știu ce vor oamenii ăștia de fapt. Ei sunt acceptați așa cum sunt, nu are nimeni nicio răutate, nicio dușmănie cu ei, au apucăturile lor. Eu, din punctul meu de vedere, zic că sunt păcate, că e boală și că sunt păcate care (sic!) le pătimești datorită (sic!) strămoșilor lor. Este punctul meu de vedere. Îi iubesc așa cum îi iubesc pe toți oamenii, îi iubesc ca și (sic!) oameni. Păcatul lor îl urăsc, dar nu îi urăsc pe ei, îi iubesc.

Pentru ce fac toate aceste marșuri? Ca să atragă atenția? Nici nu înțeleg și nici nu mă mai interesează ceea ce fac ei.

Ei spun așa (că sunt discriminați – n.r.). Acuma, noi tre să le acceptăm toate lor? Sunt acceptați! Discriminați ce? Ca să ne distrugem noi familiile, să ne distrugă familiile și nouă și să facem și noi păcatul și să influențeze copiii noștri și familiile noastre, asta n-o să acceptăm. Ca ei, o minoritate, să influențeze familia majorității. N-o să acceptăm niciodată. În rest ce să mai? Problema lor.

Dacă în America, cel mai puternic stat al lumii, câștiga Clinton, poate se ajungea în 20-30 de ani și la noi, dar a câștigat Trump și nu se mai poate ajunge. Pentru că e altă mentalitate de a conduce lumea, altă mentalitate de a se da ora exactă de acolo cum se dă, adică pe obiceiuri, pe tradiții, pe familia tradițională. Și atunci, dacă de unde e cel mai puternic stat al lumii se dă așa, în Rusia nu mai spunem, că nu îi acceptă deloc, în China nici atât, în India nici acolo. Astea sunt puternile lumii: America, China, Rusia, India”, a spus Gigi Becali, pentru B1 TV.

Becali, despre persoanele LGBT: Diavolul îi inspiră să spună tot felul de lucruri. Sunt ai lui Satan!

#DIRECT_ONE_03s36g#

Referitor la argumentul potrivit căruia trebuie să fim în pas cu vremurile moderne, Becali a susținut că: ”Diavolul dacă ar spune invers, el este înșelător, el caută tot felul de chichițe de interpretare a anumitor legi de drepturi și libertăți ca să poată să-și facă el mendrele diavolul pe Pământ. Și atunci îi înspiră pe acești oameni să spună tot felul de mendre, că îi face lui pe plac. Sunt ai lui, ai lui Satan! Și atunci, noi trebuie să ținem cont de ceea ce spun ei.

Noi respectăm pe ei, ei să ne respecte pe noi. Noi vrem să ne facem familia noastră și să respectăm tradițiile și obiceiurile noastre și ale Bisericii Ortodoxe Române și așa cum ne-a lăsat pe noi Dumnezeu și îi respectăm și pe ei. Îi acceptăm, îi iubim, numai să ne lase în pace, să nu ne încalce drepturile noastre, pentru că ei vor să ne încalce niște drepturi. Și noi nu acceptăm!”.