Becali, primele declarații după ce a aflat că ar putea fi închis din nou: Eu nu sunt Năstase sau Copos să tac din gură. Nu mă ascund, nu sunt șoarece. Eu sunt războinic (VIDEO)

Becali, primele declarații după ce a aflat că ar putea fi închis din nou: Eu nu sunt Năstase sau Copos să tac din gură. Nu mă ascund, nu sunt șoarece. Eu sunt războinic (VIDEO)

Gigi Becali a făcut primele declarații după ce conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) a decis să sesizeze Parchetul, pe motiv că afaceristul ar fi ameninţat-o pe directoarea Penitenciarului Jilava. (Detalii AICI)

Becali recunoaște că a avut un schimb de mesaje cu aceasta, dar că nu a amenințat-o. Mai mult, latifundiarul afirmă că ANP nu este în măsură să facă această plângere și că șefa de la Jilava a spus răspicat că nu s-a simțit amenințată.

“ANP nu e în măsură să facă această sesizare. Trebuie să o facă femeia care a primit mesajele, care se simte amenințat. Iar femeia a spus – Domne, nu e amenințare și nu am nicio treabă cu nebunul ăla de Dumitrașcu – El inventează de la el”, a spus Becali.

După o perioadă în care nu a mai dorit să fie atât de prezent în mediul public, Becali a revenit “pentru că nu pot sta cuminte când văd mizerii în țara mea”.

“Eu nu am fost atât de cuminte cum spuneți dvs. Eu și din pușcărie dădeam telefon și spuneam ceeea ce se întâmplă în pușcărie. De ce? Pentru că eu reacționez la nedreptate. Eu apăr adevărul, până la moarte. Nu pot să stau cuminte când văd mizerii în țara mea.

Ca să-mi închidă cineva gura, nu poate nimeni. Eu nu sunt nici Adrian Năstase, nici George Copos, ca să știu ce se întâmplă acolo, în pușcării, să tac din gură de frică. Eu nu mă ascund, nu sunt șoarece. Eu sunt războinic cu inimă de fier și piept de diamant”, a mai precizat el.

Becali, primele declarații după ce a aflat că ar putea fi închis din nou: Eu nu sunt Năstase sau Copos să tac din gură. Nu mă ascund, nu sunt șoarece. Eu sunt războinic

#DIRECT_ONE_dgceqf#

Într-o altă intervenție în cadrul Știrlor B1 TV, Becali a dezvăluit că avea o relație destul de apropiată cu șefa de la Jilava.

“Jucam table cu directoarea de la Jilava. Voia să mergem să ne plimbăm cu șareta(VIDEO)” (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu