Botoșani: Un bărbat și-a ucis iubita, apoi a vorbit despre crimă două zile, dar nu l-a crezut nimeni

Botoșani: Un bărbat și-a ucis iubita, apoi a vorbit despre crimă două zile, dar nu l-a crezut nimeni
Captură Video - B1 TV / Somax TV

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Santa Mare, județul Botoșani, și-a omorât în bătaie iubita. El le-a povestit apoi mamei sale, vecinilor și chiar s-a lăudat la cârciuna din sat, dar nu l-a crezut nimeni. Într-un final, o vecină a fost cea care a sunat la 112. Bărbatul a fost reținut, apoi internat la Psihiatrie.

Botoșani: Un bărbat din Santa Mare și-a ucis iubita

Bărbatul și-ar fi omorât în bătaie iubita acum o săptămână, iar două nopți a dormit în pat cu trupul ei neînsuflețit. El le-a spus vecinilor ce a făcut, dar nimeni nu l-a luat în serios.

După două zile, însă, o vecină și-a dat seama că n-a mai văzut-o deloc pe iubita bărbatului, așa că a sunat la 112.

„I-a spus şi mamei lui, spunea şi la bar în sat. Se lăuda că a bătut-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat. Nimeni nu l-a luat în seamă iniţial, pentru că el este cu probleme psihice şi tot timpul băut şi lumea nu îl prea ia în seamă”, a spus un vecin, pentru Monitorul de Botoșani.

Polițiștii ajunși în locuința bărbatului au găsit-o pe victimă. El a fost reținut inițial, apoi internat la Psihiatrie pentru a se stabili dacă a avut discernământ.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoşani.