Bătaie în Centrul Vechi din Capitală. Poliția s-a autosesizat (VIDEO)

Bătaie în Centrul Vechi din Capitală. Poliția s-a autosesizat (VIDEO)

Scene șocante sâmbătă dimineață în Centrul Vechi al Capitalei. Două grupuri de tineri s-au luat la bătaie în plină stradă, la finalul unei seri de petrecere. Doi dintre scandalagii au fost grav răniți și au rămas întinși pe asfalt, informează B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Scenele au avut loc la ora 4 dimineața. Amețiți bine de aburii alcoolului, tinerii s-au luat la bătaie. Conflictul a degenerat rapid și în învălmășeală au fost prinse și mai multe femei.

La final, doi dintre protagoniștii conflictului rămân întinși pe asfalt. Ceilalți scandalagii pleacă apoi grabiți fără să le mai pese de soarta victimelor.

Imaginile au stârnit revolta pe rețelele sociale. Poliția încearcă acum să îi identifice pe scandalagii și să afle de la ce a pornit întregul conflict.

”În această dimineaţă, prin apel 112, a fost sesizat un incident, pe raza Sectorului 3, în zona Centrului Vechi. Poliţiştii Secţiei 10, ajunşi la faţa locului, au identificat 3 bărbaţi, doi dintre ei precizând că au fost implicaţi într-un conflict fizic. Nu au dorit să depună plângere şi nici să fie transportaţi la spital pentru îngrijiri. Au precizat că analizează dacă vor formula sau nu plângere împotriva celor care i-au agresat.

Pe baza imaginilor apărute în spaţiul public, DGPMB s-a sesizat din oficiu, prin Secţia 10 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în vederea identificării tuturor participanţilor şi pentru aplicarea măsurilor legale”, informează Poliţia Capitalei.