Cami, mama copilului înecat în piscină, a publicat un mesaj emoționant înainte de tragedia care s-a abătut asupra familiei sale: „Iubiți copiii ca și când lumea se va sfârși azi”

Cami, mama copilului înecat în piscină, a publicat un mesaj emoționant înainte de tragedia care s-a abătut asupra familiei sale: „Iubiți copiii ca și când lumea se va sfârși azi”
Sursa Foto: Facebook/Nastase Camelia

O femeie în vârstă 34 de ani din Găești, si-a luat viața după ce copilul ei, care urma să împlinească cinci ani în luna decembrie, s-a înecat în piscina din curtea casei.

Înainte ca singurul copil să îi moară, iar ea să recurgă la gestul tragic, Cami a publicat un mesaj de suflet pe rețelele de socializare.

Mesajul postat de mama copilului înecat în piscină

În seara zilei de 29 septembrie, copilul a fost găsit înecat în piscina din curtea casei. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, viața copilului nu a mai putut fi salvată.

Pusă în fața unei asemenea tragedii, la scurt timp de la nenorocire, mama acestuia a fost găsită spânzurată în pădurea din apropierea locuinței.

În urmă cu doar câteva zile, femeia a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care le îndeamnă pe celelalte mămici să își iubească copiii până când „lumea se va sfârși”.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații.

Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”, a postat Camelia.

De asemenea, Cami a fost pentru băiatul ei o mamă ideală, susțin vecinii.

„Era cea mai minunată mamă, ce pot să spun./Deci, pentru el, pentru acest copil, își dădea și viața./ Singurul copil! Și l-a dorit din tot sufletul! Vă dați seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mamă! A fost un necaz!/ Era viața ei! Era copilașul pe care și l-a dorit. Și l-a avut! Și tristețea e mare!”, au povestit vecinii femeii, conform Observator. 

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:07 - Monica Anghel, răspuns tranșant la criticile fanilor: „Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase”
16:01 - O angajată a Primăriei Pașcani, acuzată de trafic de influență: ar fi primit aproximativ 45.000 de euro de la mai multe persoane cu scopul de a le rezolva solicitările
15:51 - Muncitorii români din Croația continuă protestele în Zagreb. N-au fost plătiți de două luni
15:50 - Primăria Brașov, amendată după accidentul în lanț din zona Dârste
15:38 - Cum funcționează contra propaganda ucraineană? Povestea unei tinere care vorbește cu mii de ruși în Telegram: „Sper că cel puțin câțiva oameni vor ajunge la ideea că ‘Soțul meu îmi este mai drag decât Herson'”
15:37 - Niculae Bădălău, arestat preventiv, a fost revocat de Parlament de la Curtea de Conturi (VIDEO)
15:29 - Preotul Vasile Bratie, despre venirea lui Moș Nicolae în copilăria sa: „Aveam nişte opinci roase de capră pe care nu puteam să le dăm cu cremă, dar le spălam şi le aşezam frumos lângă uşă”
15:27 - Ambasadorul Emil Hurezeanu, despre aderarea la Schengen: Președintele Austriei are o opinie favorabilă României. Decizia finală aparține guvernului, iar semnalele nu sunt optimiste
15:11 - Veste uriașă pentru Simona Halep: „S-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organism”
15:08 - Tudor Chirilă, replici dure la adresa lui Denis Roabes: „Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului”