Cartelă unică pentru accesul pe 12 pârtii din Harghita, o premieră în România. Borboly Csaba: Calitatea serviciilor oferite de domeniile schiabile e esențială (VIDEO)

Cartelă unică pentru accesul pe 12 pârtii din Harghita, o premieră în România. Borboly Csaba: Calitatea serviciilor oferite de domeniile schiabile e esențială (VIDEO)
Pârtie din Poiana Brașov, închisă turiștilor din acest weekend. Foto simbol: Pixabay

Accesul pe 12 pârtii de schi aflate în șase locații diferite din județul Harghita se va putea face, începând de sâmbătă, utilizând o singură cartelă ce poate fi achiziționată de la pârtia aleasă, a anunțat Consiliul Județean printr-un comunicat de presă.

Cartelă unică pentru accesul pe 12 pârtii din Harghita

„Sezonul de schi e în plină desfășurare și pentru pasionații acestui sport calitatea serviciilor oferite de domeniile schiabile este esențială, în acest sens demersurile Consiliului Județean Harghita prin ADI Harghita au prins contur prin dezvoltarea  #SkiHarghita, prima regiune de schi din România, care în prezent include 12 pârtii de schi din 6 locații”, se arată în comunicatul transmis de CJ Harghita.

Potrivit instituției, către operatorii domeniilor schiabile au fost distribuite 14.000 de cartele.

„Turismul devine din ce în ce mai puternic în județul Harghita. Prin ADI Harghita, sub coordonarea vicepreședintelui consiliului județean, Biró Barna Botond și a directorului Szabó Károly am reușit să dezvoltăm servicii care sunt Family Friendly. Mergem mai departe și pe lângă oferta de schi vom include și oferte de wellness, astfel încât, printr-o singură aplicație, să poată fi accesate cât mai multe servicii. Dorim prin diversificarea serviciilor să oferim posibilitatea familiilor din județul Harghita să obțină venituri din turism dar și din promovarea și comercializarea produsele locale, tradiționale și ecologice”, a declarat Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita.

Pârtiile respective se află pe o rază de 100 de kilometri, mai precis în zonele Bucin, Borsec, Miercurea Ciuc şi Băile Homorod:

  • Pârtia Lobogó, Băile Homorod
  • Centrul de Schi și Agrement Bogdan
  • Pârtia Havas Bucsin, Pasul Bucin
  • Pârtia de schi Veresvirág
  • Pârtia Kissomlyó
  • Complexul de schi „Speranţa”

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari