Cătălin Botezatu face praf ținuta purtată de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a ll-a: „Inadmisibil!”

Cătălin Botezatu face praf ținuta purtată de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a ll-a: Inadmisibil!”
Foto: Andreea Tincu / Facebook

Carmen Iohannis s-a remarcat încă de la început prin stilul său vestimentar, însă soția președintelui a primit și numeroase critici de-a lungul timpului. Cătălin Botezatu a fost cel care a comentat ținuta primei doamne a României cu care a fost prezentă la funeraliile Reginei Elisabeta a ll-a, potrivit Spynews.

Cătălin Botezatu, despre ținuta lui Carmen Iohannis

Rochia pe care a ales să o poarte Carmen Iohannis a fost una din catifea neagră lungă, iar toată ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi negri, iar pe cap o pălărie cu voaletă.

Cătălin Botezatu a fost cel care și-a exprimat opinia la adresa ținutei pe care prima doamnă a României a ales s-o poarte la funeraliile Reginei Elisabeta a ll-a, din Londra.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită.

Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, este opinia lui Cătălin Botezatu.

Carmen și Klaus Iohannis, la dineul organizat de Regele Charles al III-lea în memoria mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. Sursă foto: Andreea Tincu / Facebook

„În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibi!”, a adăugat Cătălin Botezatu.

Ce a spus Cătălin Botezatu despre ținuta lui Meghan Markle

Meghan Markle, soția prințului Harry a ales să poarte o ținută neagră, cu o pereche de cercei rotunzi, dar și o brățară aurie. Părul a fost prins la spate, iar soția prințului Harry și-a accesorizat toată ținuta cu bijuterii simple.

„Meghan este foarte bine accesorizată. Cerceii sunt foarte discreți, din perle, are și o pălărie elegantă, simplă. Singura greșeală majoră pe care o are este că are mâinile descoperite și mai poartă și o bijuterie pe mâna stângă.

Mâinile trebuiau acoperite, fără alte bijuterii, cel mult, dacă era ținuta all-black (toată neagră) s-ar fi potrivit o broșă mică, discretă!”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit sursa citată.
:

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:16 - Industria gaming – soluții pentru depășirea crizei economice
17:13 - Realități șocante din școlile românești: Elevă filmată în timp ce întreține relații sexuale cu un coleg. Filmul a fost distribuit atât între elevi cât și între părinți
17:02 - Andreea Bălan, declarații neașteptate! Care este adevăratul motiv pentru care ea și Keo s-au despărțit: „Nu mai eram prezentă și el a căutat în altă parte”
17:01 - Ce au descoperit speologii într-o peșteră din România: Comorile de zeci de mii de ani găsite în Apuseni, fascinante
16:52 - Copil transportat la spital după ce a fost mușcat de un câine în Sectorul 1 al Capitalei
16:48 - Anchetă horror: Român din Scoția, acuzat de apartenență la o sectă specializată în castrări umane. Ion vindea apoi filmările unor abonați pe internet
16:46 - Chin de trei ani pentru mai mulți minori. Un bărbat i-a obligat să-i trimită filmări indecente / Individul se află în arest
16:36 - Rusia anunță că nu va participa la „Ora Pământului” după ce a desemnat drept „agent străin” organizaţia aflată în spatele acestei iniţiative
16:35 - Crainicul lui Dinamo explică de ce le-a cerut suporterilor să înapoieze mingea: „Antrenorul de juniori, atunci când nu vine mingea înapoi, mai că plânge. Nu cerșim, dar nici nu suntem City”
16:26 - Turist blocat peste noapte pe munte, recuperat cu elicopterul. Bărbatul a stat în zăpadă îmbrăcat doar cu pantaloni scurţi și o bluză (VIDEO)