CAZUL CARACAL / Momentul în care Sorin Ovidiu Bălan e întrerupt la Antena 1, după ce un localnic se apucase să spună că ‘POLIȚIA racolează tinere şi le duce la BELINA pentru orgiile sexuale ale lui Liviu DRAGNEA’ (VIDEO)

CAZUL CARACAL / Momentul în care Sorin Ovidiu Bălan e întrerupt la Antena 1, după ce un localnic se apucase să spună că 'POLIȚIA racolează tinere şi le duce la BELINA pentru orgiile sexuale ale lui Liviu DRAGNEA' (VIDEO)

Declarații șoc, în direct la tv, făcute de către un localnic din Caracal.

În fața casei monstrului Gheorghe Dincă, bărbatul a declarat pentru Sorin Ovidiu Bălan, trimisul special al Antenei 1 în zonă, că poliția din oraș racola fete și le trimitea la Belina, pentru Liviu Dragnea și Paul Stănescu.

NUNTA ANULUI ÎN ROMÂNIA! SIMONA HALEP A FOST DATĂ DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR

De 10 ani poliția din Caracal racolează tinere și le duce la Belina pentru orgiile sexuale ale lui Paul Stănescu și Liviu Dragnea. Tot Caracalul știe…’.

Atât a apucat să spună cetățeanul din Caracal că Mara Bănică, invitată în studioul emisiunii Acces Direct, a sărit ca arsă și oprește declarația zicând: ‘Hai să nu politizăm’. Și microfonul a fost tăiat.

BOMBĂ MONDENĂ! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ DE DUPĂ GRATII! RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL

De altfel, transmisiunea a fost întreruptă, reveindu-se la discuțiile din platou.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.