Ce conțin pungile cadou ale nominalizaților la premiile Oscar în 2023 / Valoarea acestora este de 126.000 de dolari

Ce conțin pungile cadou ale nominalizaților la premiile Oscar în 2023 / Valoarea acestora este de 126.000 de dolari
Sursa Foto: Captură Video/ Facebook

Printre nominalizații premiilor Oscar de anul acesta se numără și Austin Butler, Cate Blanchett, Michelle Yeoh și Steven Spielberg. Aceștia nu vor pleca de la cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar cu mâna goală, indiferent dacă vor câștiga vreun premiu sau nu.

Cadouri în valoare de 126.000 de dolari pentru nominalizații Oscar 2023

Anul acesta, chiar și nominalizații care nu vor câștiga un premiu vor pleca acasă cu genți cadou. Acestea sunt numite „Toată lumea câștigă”.

„Ne-am întrebat: „Cum putem lua parte la acest lucru fără să facem ceva cu Academia?”. Așa că am venit cu această idee de a oferi cadouri celor mai buni nominalizați”, spune fondatorul Distinctive Assets, Lash Fary.

„În acest fel, dacă pierdeau, primeau acest premiu de consolare minunat. Iar dacă au câștigat, primesc asta ca cireașă de pe tort”, a mai spus el.

În ciuda numelui, doar 26 de nominalizați vor primi o pungă cadou „Toată lumea câștigă” în acest an, cele cinci persoane din primele cinci categorii. (Favoritul la Oscar, Everything Everywhere All At Once, are doi regizori – Daniel Kwan și Daniel Sheinert – de unde și numărul par).

Cadoul din acest an valorează aproximativ 126.000 de dolari. În 2020, acestea au costat nu mai puțin de 225.000 de dolari, potrivit g4media.ro.

Anul acesta, nominalizații vor găsi în pungile cadou o escapadă de 40.000 de dolari la o proprietate canadiană numită The Lifestyle și un sejur de trei nopți în Italia, în valoare de 9.000 de dolari.

Cei 26 de nominalizați nu sunt obligați să accepte cadourile și, de obicei, cel puțin unul dintre ei le refuză. Anul trecut a fost Denzel Washington, în timp ce J.K. Simmons l-a donat pe al său la o licitație de caritate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:46 - O nouă metodă de atac cibernetic. Apelurile către bancă pot fi redirecționate către hackeri
20:45 - Prețul spot al energiei electrice explodează marți din cauza multiplelor avarii în sistemul energetic național
20:37 - Oana Țoiu: Declarațiile PSD și PNL din campania electorală contrazic ceea ce au făcut până în acest moment / Propunerea Elenei Lasconi cu privire la Ilie Bolojan a forțat și PNL să își susțină propriul politician (VIDEO)
20:27 - Boala care face ravagii în rândul copiilor. Numărul cazurilor a crescut alarmant. Doi copii au murit deja
20:27 - Un băiat de 14 ani a încercat să ucidă o fată de 13 ani cu o sabie de samurai
20:17 - Cel puțin cinci persoane ucise într-o explozie violentă în Damasc. Statul Islamic a revendicat atacul (FOTO, VIDEO)
20:12 - Donald Trump, acuzat de o fostă candidată la Miss Elveția că ar fi hărțuit-o. „A sărit peste mine. A încercat să-mi ridice rochia”
20:08 - Compania Construcții Erbașu: „Construim în Timișoara primul „Centru de Mari Arși” din România, un proiect care va redefini infrastructura medicală!” / Cum avansează lucrările (FOTO)
19:59 - Cresc pensiile militare din MApN, MAI, Servicii Secrete şi Penitenciare. Senatul a adoptat legea. Ce se întâmplă cu pensionarii militari, care ocupă funcţii în Guvern sau Parlament
19:55 - Rusia, acuzată că ar fi încercat să plaseze dispotive incendiare în avioane care zboară spre SUA și Canada. Concluziile investigațiilor occidentale și reacția Moscovei