Ce știu americanii despre România: Roma e frumoasă și Nadia Comăneci este rusoaică

Ce știu americanii despre România: Roma e frumoasă și Nadia Comăneci este rusoaică
Ce știu americanii despre România: Roma e frumoasă și Nadia Comăneci este rusoaică, sursă foto: captură YT

Ce știu americanii despre România? Iată o întrebare futilă care a reușit totuși să stârnească amuzamentul pe internet. Unii nu știu nici măcar dacă suntem o țară, alții cred România e Roma.

O femeie a zis că știe ce e România, dar nu știe exact cum să explice acest lucru

Un cunoscut vlogger român s-a plimbat pe străzile din Los Angeles și le-a pus americanilor o întrebare foarte simplă: „Ce știți despre România?”.

O femeie a confundat România cu Roma, capitala Italiei. Iată ce a răspuns când vloggerul Edi Brandabura a întrebat-o dacă a fost vreodată în țara noastră:

„Da. Am fost acolo vara trecută. Totul a fost foarte drăguț. Am fost peste tot… lacul Como, Roma…”, a spus americanca, cu un zâmbet larg și mândru pe chip.

Simpaticul vlogger român a oprit momentul stânjenitor și i-a transmis că Roma nu e în România, ci e capitala Italiei. Așadar, blondina călătorise, de fapt, în „cizmă”.

O altă femeie, din Los Angeles, nu părea că știe ce este România: un fruct, un obiect… sau poate un sentiment? Pentru această stimată doamnă, România era „ceva”, dar nu știa exact ce era acel ceva.

A urmat rândul unui bărbat. Acesta s-a descurcat mult mai bine, deoarece l-a reperat imediat pe Dracula.

Un american a auzit de Nadia Comăneci, dar credea că e rusoaică

Printre răspunsuri, s-a sus că suntem „buni la gimnastică”. O doamnă din SUA a zis că suntem foarte talentați și că a auzit de Nadia Comăneci, dar soțul ei a contrazis-o imediat, spunându-i că marea noastra Nadia e de fapt rusoaică.

Întregul moment realizat de vloggerul român a fost genial și a expus fatul că nici americanii nu sunt foart buni la geografie și cultură generală.

Nu doar că n-au auzit de noi, dar unii dintre ei n-au știut dacă suntem o țară sau, în cazul în care suntem o țară, pe ce continent ne aflăm.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo