Cea mai modernă școală din România va fi în Sinaia / Lucrările sunt aproape de finalizare

Cea mai modernă școală din România va fi în Sinaia / Lucrările sunt aproape de finalizare
Foto: pixabay.

Școala Gimnazială „George Enescu” din Sinaia ar urma să fie cea mai modernă instituție de învățământ din România. Aceasta va beneficia de piscină, lift și încălzire în pardoseală.

Lucrările sunt gata în proporție de 70%.

Școala Gimnazială „George Enescu” din Sinaia, cea mai modernă școală din România

Școala va beneficia de piscină la parter, sală de sport la etaj, lift și încălzire în pardoseală. Valoarea totală a proiectului fiind de 2.525.168 de euro.

„Lucrările sunt gata în procent de 70 la sută. Unitatea de învățământ va deveni funcțională din următorul an școlar. În mai 2023, investiția va fi finalizată. Și, da, vom avea cea mai grozavă școală din România, lăsând toată modestia la o parte”, a spus primarul Vlad Oprea.

Cea mai modernă școală din România vine cu modificări asupra școlii existente. Urmează să fie modificat accesul profesorilor, copiiilor și vizitatorilor. Va fi construită o sală de așteptare cu birou de informații. Desigur, în incinta școlii va funcționa și o cantină, conform g4media.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)
20:18 - Marcel Boloș: Reforma pensiilor, așa cum este ea scrisă în PNRR, trebuie dusă la bun sfârșit. Cererea de plată 3, poate examenul cel mai greu al Guvernului. Avem o reformă extrem de grea și privind decarbonizarea (VIDEO)
19:48 - Marcel Boloș: Avem un buget mare alocat pensiilor speciale, 12 miliarde de lei la 207.000 de beneficiari – și aici Comisia insistă să fie redus volumul de cheltuieli (VIDEO)
19:25 - Marcel Boloș, întrebat despre laudele lui Marcel Ciolacu: Are argumente. Dacă există o posibilitate de modificare a protocolului pentru a pune pe prim-plan interesul public, trebuie făcută (VIDEO)