CFR a vândut 30 de bilete într-un vagon care nu există (VIDEO)

CFR a vândut 30 de bilete într-un vagon care nu există (VIDEO)
Foto:B365

UPDATE: CFR Călători va restitui banii pasagerilor care au primit bilete cu loc în vagonul fantomă. Oamenii trebuie să depună o cerere în acest sens însoţită de biletul achiziţionat, a transmis purtătoarea de cuvânt a companiei, Alina Predescu, citată de Digi24.

CFR Călători a vândut 30 de bilete într-un vagon de tren care nu există, informează Digi24.

Pentru garnitura care a plecat din Brașov duminică, de la 18.30, cu destinația Gara de Nord, au fost vândute bilete cu locuri în trei vagoane, deşi în circulaţie au fost doar două vagoane.

Călătorii care au fost nevoiți să stea în picioare au depus reclamaţii şi cer înapoi banii plătiţi.

CFR a vândut 30 de bilete într-un vagon care nu există

#DIRECT_ONE_ryf0wg#

”Vreau şi eu banii înapoi, pentru ca nu am primit loc. Pe 10 bilete, le aveţi acolo. Vreau banii, acum, înapoi”, a spus unul dintre păgubiți, în vreme ce altul a remarcat că ”am ajuns într-un scenariu SF: am călătorit inclusiv cu un vagon care nu există”.

”Şeful de tren a spus ca au anunţat de la ora 12:00 că nu sunt locuri. Noi am cumpărat bilete cu locuri cu o jumătate de oră înainte. De ce ne-au vândut bilete din Sinaia?”, s-a revoltat un alt călător.

O altă persoană a povestit că au fost nevoiți să stea între vagoane, pe jos pe scări, în picioare, iar angajații CFR nu au fost de acord nici să le dea la următorul tren locuri în compensație.

CFR nu a prezentat niciun punct de vedere în acest caz.