Chestorul Constantin Manoloiu, șeful Evidenței Populației: Nu mă simt bine să fiu acuzat de abuz în serviciu, nu există nicio faptă penală

Chestorul Constantin Manoloiu, șeful Evidenței Populației: Nu mă simt bine să fiu acuzat de abuz în serviciu, nu există nicio faptă penală

Chestorul Constantin Manoloiu, șeful Direcției Generale a Evidenței Populației, a declarat, luni, la ieșirea de la Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a fost audiat sub acuzația de abuz în serviciu, că nu se simte bine în această ipostază și că nu a comis fapte de natură penală.

Nu mă simt bine, vă dați seama după o carieră profesională, am avut funcții importante. Nu există nicio faptă penală. Justiția este, știți cum e„, a spus Manoloiu.

Procurorii au anunțat că au demarat procedura de urmărire penală pe numele lui Constantin Manoloiu, acesta fiind acuzat de abuz în serviciu contra interesului public.

Surse judiciare susțin că Manoloiu a încălcat legislația în ceea ce privește anumite incidente atunci când a comunicat numărul alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente folosite la referendumului din 29 iulie, pentru demiterea din funcție a președintelui Traian Băsescu, fiind conștient de ilegalitatea pe care o comite.

Șeful Evidenței Populației, urmărit penal pentru abuz în serviciu

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22438').select();" id="embed_text_22438" />


Vezi AICI mai multe detalii despre audierea lui Constantin Manoloiu.