Chinezul care ucis și a tranșat o familie în București, eliberat și expulzat

Chinezul care ucis și a tranșat o familie în București, eliberat și expulzat
Foto: Libertatea

Doi chinezi au îngrozit România în anul 1995. Aceștia și-au tranșat doi conaționali într-un apartament din București.

Judecătorii români, îngroziți de fapta acestora, i-au condamnat la scurt timp. Unul dintre ei a scăpat, însă, de închisoare dintr-o eroare judiciară, celalălalt și-a ispășit pedeapsa și urmează să fie eliberat și expulzat anul acesta, scrie Libertatea.

Criminalii, Li Zong Chang și Zhao Tun Guo, aveau ca principal scop jaful, doar că mințile diabolice nu s-au mulțumit să sustragă cei 5.000 de dolari, cât au găsit în casă, și i-au măcelărit în cel mai barbar mod cu putință pe cei doi soți care se aflau în locuința lor.Cei doi criminali i-au strâns de gât cu funii pe cei doi soți, după care le-au tranșat corpurile cu un fierăstrău, le-au fiert măruntaiele și au încercat să le arunce în wc.

Sadismul lor nu s-a oprit aici. Mustața bărbatului au pus-o într-o solniță, iar înainte de a pleca au băut și câte un pahar de Cola. Astfel au și fost prinși, după amprente.

Astfel, Li Zong Chang a fost condamnat la 23 de ani și opt luni de închisoare, dar va ieși anul acesta, fiind scutit de 2 ani prin aplicarea noului Cod Penal.

Complicele său nu a făcut nicio zi de închisoare. Zhao Tun Guo a fost eliberat dintr-o eroare judiciară.  Cea care l-a achitat a fost judecătoarea Viorica Dinu (n.r. arestată pentru corupție).