Ciocniri între ultrașii lui UTA și cei ai lui Dinamo, la Arad. Conflictul a fost oprit de jandarmi. Polițiștii fac cercetări în urma incidentului (VIDEO)

Ciocniri între ultrașii lui UTA și cei ai lui Dinamo, la Arad. Conflictul a fost oprit de jandarmi. Polițiștii fac cercetări în urma incidentului (VIDEO)
Foto: Arad Online

Ultrașii lui UTA și cei ai lui Dinamo București au fost protagoniștii unor ciocniri, duminică, la Arad, cu ocazia partidei pe care o dispută cele două formații. Incidentele au avut loc în două locații din oraș, la un restaurant din zona centrală și la un bar de pe malul Mureșului, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Arad, care a precizat că polițiștii fac cercetări, potrivit Agerpres.

Arad: Ciocniri între ultrașii lui UTA și cei ai lui Dinamo

Polițiștii spun că s-au sesizat din oficiu și au fost deschise dosare pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

„Incidentele între cele două galerii au avut loc în două locaţii din municipiu, un restaurant din zona centrală şi un local (bar) de pe malul Mureşului. În prima locaţie menţionată ar fi existat un scandal, fiind aplicate mai multe lovituri între membrii celor două galerii, în urma cărora s-au spart sticle, pahare şi veselă de pe mese. A fost necesară intervenţia jandarmilor Brigăzii Mobile Timişoara pentru a restabili ordinea”, a declarat IPJ Arad.

Incidentul din zona restaurantului a fost surprins de camerele de supraveghere, iar în imagini pot fi observate două grupuri de suporteri care intră în conflict, însă Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, care era în oraș pentru a asigura măsurile de ordine la meci, a intervenit rapid și i-a dispersat pe ultrași.

Imaginile FOTO și VIDEO pot fi urmărite pe Arad Online

„Vă confirm existenţa unui conflict spontan între suporterii echipei Dinamo şi UTA, care a avut loc în zona unui restaurant de pe bulevardul Revoluţiei. Aproximativ 40 de suporteri ai echipei UTA s-au îndreptat în zona unde se aflau fanii dinamovişti şi au avut loc un conflict spontan, la început verbal, apoi au fost aruncate diferite obiecte contondente. Jandarmii aflaţi în apropiere au intervenit şi au oprit escaladarea conflictului, în acest moment fiind desfăşurate cercetări pentru identificarea tuturor celor implicaţi în acest incident. Din primele informaţii, nu au fost răniţi şi nu a fost nevoie de suport specializat pentru îngrijiri medicale”, informează Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, la solicitarea Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe