Cioloș: Îi transmit Majestăţii Sale Regele Mihai I un gând bun, de optimism și sănătate

Cioloș: Îi transmit Majestăţii Sale Regele Mihai I un gând bun, de optimism și sănătate

Dacian Cioloș a postat un mesaj pe Facebook, după veștile privind starea de sănătate a Regelui Mihai. Premierul i-a transmis acestuia un gând bun, de optimism și sănătate.

”Sunt profund îngrijorat de veștile legate de starea de sănătate a Majestăţii Sale Regele Mihai I. În aceste momente dificile, îi transmit un gând bun, de optimism și sănătate. Îi doresc să îi dea Dumnezeu putere, energie şi să-l sprijine cu iubire, așa cum Majestatea Sa a dăruit iubire, speranţă și a sprijinit poporul său de-a lungul deceniilor”, a scris premierul pe Facebook.

La rândul său, președintele Klaus Iohannis i-a transmis Regelui că îi dorește să aibă puterea de a trece peste aceste momente dificile. (Detalii AICI)

Regele Mihai se află într-o stare foarte gravă și a fost operat de cancer la Londra, iar Principesa Margareta a preluat prerogativele Casei Regale. (Detalii AICI)

Ultima oră
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, perioadă în care se suspendă inclusiv o eventuală plată, iar debranșările sunt interzise (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)