Clotilde Armand: Am început procedurile pentru consolidarea imobilului ARO, încadrat în clasa I de risc seismic

Clotilde Armand: Am început procedurile pentru consolidarea imobilului ARO, încadrat în clasa I de risc seismic
Sursa Foto: Inquam Photos

Primarul Sectorului 1,Clotilde Armand, a anunţat marţiîncepereaprocedurilorpentru consolidarea imobilului ARO unde este Cinema Patria din bulevardul Magheru al Capitalei, clădire care este încadrată în clasa I de risc seismic.

Cinema Patria a intrat în consolidare

Edilul a făcut anunţul chiar pe contul personal de pe una dintre rețelele de socializare.

„Am o veste mare pentru București. Astăzi am început procedurile pentru consolidarea imobilului ARO / cinema Patria din bulevardul Magheru, încadrat în clasa I de risc seismic.

Este vorba despre o colaborare între Primăria Sectorului 1 care administrează Cinema Patria și Primăria Capitalei prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic – condusă de Edmond Niculușcă (căruia îi mulțumesc încă o dată pentru activitatea lui în folosul comunității).

Continuăm să ne respectăm angajamentele asumate”, a scris Clotilde Armand într-o postarepe pagina sa deFacebook.

”Este un cinematograf de care Bucureştiul are nevoie”

Reamintim faptul că în urmă cu doi ani,Daniel Tudorache spunea că modernizarea şi consolidarea acestui cinematograf face parte dintr-un program mai amplu în care sunt cuprinse cinematografele Patria Excelsior, Cotroceni şi Giuleşti.

„PATRIA este emblema cinematografelor din Bucureşti. În acest moment ţinem legătura cu Primăria Capitalei pentru că acel bloc trebuie consolidat. Vom consolida cinematograful şi, cu siguranţă, vom reda bucureştenilor acel cinematograf. Eu ţin minte că, până în 1990, era un cinematograf emblematic pentru Bucureşti. Mai era şi Scala. Este un cinematograf de care Bucureştiul are nevoie.

Va putea fi folosit şi pentru spectacole de teatru. Vrem să îmbinăm şi teatrul şi cinematograful. Să îl redăm bucureştenilor pentru că avem nevoie de aşa ceva”, a declarat Daniel Tudorache în urmă cu ceva timp.