Cod galben de inundații pe râuri din județele Botoșani, Iași, Harghita și Mureș

Cod galben de inundații pe râuri din județele Botoșani, Iași, Harghita și Mureș
foto: stiribotosani

Hidrologii au anunat sâmbătă atenționări privind cod galben de inundații pe râurile din județele Botoșani, Iași, Harghita și Mureș. Codurile sunt valabile până la ora 24:00, conform Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor.

Hidrologii au mai spus că se pot produce scurgeri semnificative pe versanți, torenți, pârâie și există posibilitatea unor inundații locale, potrivit Agerpres.

Fenomenele hidrologice periculoase pot avea loc mai degrabă pe unele râuri mici din Bașeu și Stânca Costești.

Mai mult, există posibilitatea ca până în ora 24:00 să se producă scurgeri importante cu posibile efecte de inundații locale în județele Harghita și Mureș.

Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de înțelegere cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)