Concertul Armin Van Buuren la București, amânat. Mesajul artistului pentru fanii români

Concertul Armin Van Buuren la București, amânat. Mesajul artistului pentru fanii români
Armin Van Buuren / Foto: Untold

Armin Van Buuren, dj-ul care trebuia să vină la București să mixeze pe data de 25 septembrie, adică sâmbăta viitoare, nu va mai susține concertul în Capitală, o veste tristă pentru fanii care și-au luat bilete și fericită pentru cetățenii care acuză autoritățile că se face gălăgie prin organizarea unor astfel de spectacole.

Din cauza restricțiilor anti-COVID-19 impuse de Guvernul României, artistul a fost nevoit să reprogrameze spectacolul, pentru data de 24 septembrie 2022, în Piața Constituției.

„România, am fost foarte aproape să dansăm împreună la cel mai mare show solo al meu. Mi se frânge inima să o spun, dar din cauza situației COVID-19, nu avem altă variantă decât să amânăm spectacolul pentru 24 septembrie 2022 (…)”, a transmis dj-ul, pentru fanii români.

Toate biletele achiziționate vor fi valabile pentru ediția de anul viitor.

De curând, un mare scandal s-a aprins în urma organizării unui alt eveniment de muzică electronică, SAGA, la Romaero Băneasa. Locuitorii din zonă s-au plâns de gălăgie și traficul îngreunat.

Weekendul 18-19 septembrie pare a fi ultimul din 2021 cu concerte în București, odată cu aprobarea noilor restricții anti-COVID de Guvern și a creșterii ratei de infectare. În aceste zile s-au desfășurat concomitent, mai multe evenimente care au determinat restricții de trafic.

Mesajul integral al lu Armin Van Buuren pentru români