Condamnare definitivă pentru Nicușor Constantinescu: 5 ani de închisoare cu executare

Condamnare definitivă pentru Nicușor Constantinescu: 5 ani de închisoare cu executare

Fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost condamnat definitiv la 5 ani închisoare cu executare de către Curtea de Apel Constanța pentru abuz în serviciu în formă continuată.

Condamnarea vine în dosarul în care acesta era acuzat că în perioada 2009-2013 nu a asigurat finanțarea Centrului Militar Zonal Constanța.

Nicușor Constatinescu mai are o condamnare pe fond de 6 ani de închisoare primită luni într-un alt dosar în care a fost acuzat de abuz în serviciu pentru că a refuzat aprobarea construirii unui parc eolian.

Nicușor Constantinescu condamnat definitiv la 5 ani de închisoare

#DIRECT_ONE_k501hs#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:21 - Reacția lui Culiță Sterp la apariția informațiilor conform cărora ar fi omorât un om: „M-ați făcut criminal, asta nu o să rămână așa”. Ce măsuri va lua artistul
11:20 - Surse: România insistă pentru un vot pe aderarea la Schengen în Consiliul Justiție și Afaceri Interne. Țara noastră ar putea fi primită în ciuda opoziției manifestate de Austria, într-o premieră istorică (VIDEO)
11:13 - Cine e Jenna Ortega, actrița principală din Wednesday. Detalii pe care nu le știai despre ea
10:59 - Antonio Guterres (ONU): Omenirea a devenit o armă de extincție în masă. Lăsând la o parte visurile iluzorii ale miliardarilor, nu există o Planetă B / Canada cere o țintă de 30% pentru conservarea naturii
10:55 - Poștașii din Vaslui se modernizează. Pensia vine mai rapid pe biciclete electrice
10:48 - Sezonul doi al serialului „Wednesday” de pe Netflix a fost anunțat și va avea premiera în anul 2024
10:45 - Alertă la Vama Siret: elemente de muniție și substanțe dopante cu grad de mare risc au fost descoperite într-un microbuz care intra în România
10:24 - Primul „recall” pentru Dacia Spring. Motivul pentru care clienții europeni sunt chemați la service
10:22 - Explozie puternică, urmată de un incendiu, în Galați: un rezervor de combustibil a sărit în aer
10:14 - Suporterii marocani au făcut dezastru pe străzile Spaniei, după calificarea istorică în sferturile Cupei Mondiale. Poliția spaniolă a intervenit în forță (VIDEO)