Condiții dezastruoase într-un tren CFR. Pasagerii au înghețat la -15 grade

Condiții dezastruoase într-un tren CFR. Pasagerii au înghețat la -15 grade
Condiții dezastruoase într-un tren CFR. Sursa foto: Stiri de Cluj

Pasagerii care au circulat cu trenul pe ruta Cluj-Huedin au îndurat condiții dezastruoase. Pe lângă mizeria din compartimente, s-a mai adăugat și zăpada care a pătruns în interiorul trenului, din cauza ușilor care nu se închid bine.

CFR Călători se confruntă cu mai multe probleme. Călătorii au semnalat adesea că au au fost ținuți ore întregi în mijlocul câmpului, că nu și-au putut rezerva bilete din cauza defecțiunilor la sistemul electronic sau că au înghețat pe peron aștepând trenul.

Pasagerii îngheață în compartimente la -15 grade

Un pasager care circula cu trenul pe ruta Huedin-Cluj a semnalat faptul că a îndurat o călătorie geroasă, la -15 grade.

„Așa arată trenurile CFR fără încălzire la -15 grade, pe ruta Huedin- Cluj. Prețul biletului a ajuns în buzunarul domnului controlor, deoarece bilet nu am primit”, a relatat un pasager pentru stiridecluj.ro.

Viscolul a umplut trenul de zăpadă

În altă imagine, surprinsă dintr-un tren care trecea prin Dej, zăpada a pătruns în interiorul acestuia, din cauza ușilor care nu se închid bine. Călătorii au tremurat în compartimente.

Nici angajații CFR nu sunt multumiți de condițiile în care lucrează. În luna decembrie, aceștia au organizat o grevă spontană din cauza salariului înghețat, în condițiile în care prețurile și facturile sunt tot mai mari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari