Connect-R, despre cazul părintelui Visarion Alexa: „Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți. Nu confundați oamenii care slujesc cu învățătura”

Connect-R, despre cazul părintelui Visarion Alexa: „Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți. Nu confundați oamenii care slujesc cu învățătura”
Foto: Instagram

Cazul părintelui Visarion Alexa este în centrul atenției de două săptămâni, acesta fiind acuzat că a abuzat sexual mai multe enoriașe. Femeile au depus plângere penală pe numele său, iar acum preotul se află sub control judiciar.

Connect-R a vorbit și el despre acest subiect și a comentat pe rețelele de socializare despre gesturile și mesajele transmise de părintele Visarion Alexa, notează rtv.ro.

Connect-R, despre cazul preotului Visarion Alexa: „Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți”

Connect-R a afirmat că nu este de mirare gestul făcut de Visarion Alexa, întrucât și preoții sunt tot oameni, deci la fel de predispuși greșelii.

„Trebuie să înţelegem că tentaţia a lucrat prin noi toţi, inclusiv prin femeie, încă de la începuturi. Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți, sunt oameni ca și noi, se hrănesc cu glicogen, hidrogen și oxigen. Toți luptăm cu aceleași duhuri, cu aceleași tentații, toți suntem supuși greșelii și nu este despre ce ni se întâmplă în viața asta, ci despre cum reacționăm la ce ni se întâmplă.

Să nu uităm că toți suntem unul, nu vreau să fiu părtinitor, să iau apărarea cuiva, justiția, până la urmă, va stabili cine este victimă, cine va fi îndreptățit, cine va fi judecat și așa mai departe. Nu confundați ortodoxia cu omul care este supus greșelii.

Dar e important ca noi să avem dragoste. Că despre ortodoxie iar trebuie să știm că în capătul ortodoxiei nu stă niciun preot, niciun prelat, niciun arhiepiscop, ci stă Însuși Hristos. Nu confundați oamenii care slujesc cu învățătura. Nu faceți ce vă zic ei, dar să faceți în schimb ce vă spun ei”, a comentat artistul pe contul personal de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe