Corneliu Vadim Tudor, îngropat lângă actorul care îl imita (VIDEO)

Corneliu Vadim Tudor, îngropat lângă actorul care îl imita (VIDEO)

Corneliu Vadim Tudor va fi fi îngropat, joi, în acelaşi cimitir în care îşi doarme somnul de veci şi actorul Toni Tecuceanu, cel care a devenit celebru pentru modul în care îl parodia pe Tribun, anunță B1 TV.

Parodiile făcute de actorul Toni Tecuceanu au rămas celebre. Unul dintre personajele pe care fostul component al Cronicii Cârcotaşilor le imita cu extrem de mult umor a fost şi Corneliu Vadim Tudor. Ironiile lui Tecuceanu nu au fost însă prea pe placul Tribunului.

„Mi-a părut rău de cel de la Cronica Cârcotașilor, Tecuceanu parcă îl chema și care mă imita. Mă imita cu răutate și fără umor, dar nu m-am bucurat de răul lui, Dumnezeu să-l ierte, dar îi avertizez pe toți cei care se iau de oameni ai lui Dumenezeu, lasați-ne în pace”, spunea Vadim Tudor, după moartea actorului.

Deasemenea, realizatorul TV Mihai Găinuşă i-a dedicat lui Vadim o poezie în care vorbeşte şi despre regretatul său coleg.

„Să știi, o să ne lipsești.
Cu Toni de te-ntâlnești,
Să nu-i porți pică, te rugăm
Transmite-i că îl salutăm”.

Actorul Toni Tecuceanu a murit în ianuarie 2010 la vârsta de 37 de ani, în urma unor complicaţii la plămâni, după ce ar fi contractat virusul A/H1N1.

Vadim, îngropat lângă actorul care îl imita

Ultima oră