Cozi uriașe la punctele control de la frontiera cu Ungaria. Oamenii aşteaptă și două ore pentru verificarea documentelor

Cozi uriașe la punctele control de la frontiera cu Ungaria. Oamenii aşteaptă și două ore pentru verificarea documentelor
Foto: Radio Timisoara

Mii de români care lucrează în străinătate şi au venit în țară pentru a sărbători Paştele stau acum la cozi uriașe la aproape toate punctele control de la frontiera cu Ungaria, pentru a reveni în statele în care s-au stabilit.

”Am fost la Deva, la părinţi, pentru a petrece Paştele. Lucrez în Germania şi am stat doar trei zile acasă, pentru că marţi trebuie să fiu la serviciu”, a spus un bărbat care aştepta în coloana formată pe autostradă, în Vama Nădlac II.

La punctele de frontieră de la Nădlac II şi Cenad oamenii așteaptă și două ore pentru controlul documentelor, informează news.ro.

Potrivit aplicaţiei de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Cenad, în judeţul Timiş, se aşteaptă 120 de minute, iar la Salonta, Borş şi Săcuieni oamenii sunt nevoiţi să stea la coadă 30 de minute.

”Personalul a fost suplimentat în toate punctele de frontieră. Pentru că la Nădlac II se aşteaptă mult, le recomandăm şoferilor să se îndrepte spre Nădlac I, Turnu şi Vărşand, unde nu este la fel de aglomerat”, a spus Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.

Urmăriți B1TV.ro și pe