Cozi uriașe pe Aeroportul Henri Coandă. Cursele aeriene au întârzieri de câteva ori, din cauza ninsorii

Cozi uriașe pe Aeroportul Henri Coandă. Cursele aeriene au întârzieri de câteva ori, din cauza ninsorii
Sursa Foto: Facebook/ Vlad Gheorghe

Ninsoarea le dă bătăi de cap călătorilor care ajung luni dimineațăpeAeroportul Henri Coandă din Otopeni.Mai multe curse au întârzieri de câteva ore.

La terminalul plecări s-au format cozi de sute de persoane, în ciuda măsurilor de distanțare socială, din cauza puținilor angajați care se ocupă de îmbarcare.

Printre cei care au avut de suferit din cauza lipsei de organizare se numără și europarlamentarul Vlad Gheorghe, cel care a postat pe rețelele de socializare experiența avută pe cea mai mare poartă de ieșire din țară.

„Sunt câteva sute de persoane care stau într-o aglomerațiefoarte mare, din cauza proastei organizarea Tarom. Un reprezentat mi-a spus că nu deszăpezesc ei pistele avioanelor. Problema este că toată lumea stă la același ghișeuri. Sunt 4 angajați la aproximativ 400 de persoane. Sunt 7 curse Tarom la 4 ghișee, dar cele penteru Spania au întârzieri de peste 4 ore, în momentul acesta și toti oamenii aceia stau la ghișeele de check-in pentru că nu li se spune nimic”, a declarat europarlamentarul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)
22:05 - Spania a depistat primul caz de infectare cu varianta Omicron
22:03 - Florian Bodog critică testele de salivă din școli: „Sunt greu de utilizat. Trebuie să faci un lego ca să faci un test. Prețul este peste cel din piață”
21:54 - Accident grav pe DN6, în județul Caraș-Severin. Trei persoane au murit
21:39 - Alina Gorghiu: Le-aş recomanda celor care merg la ministere, indiferent că sunt de la PNL, PSD sau UDMR, şi sunt nervoşi să bea un ceai de muşeţel şi să răspundă cu calm
21:23 - Gabriel Zetea (PSD): „Nu cred că vom mai vorbi despre un certificat verde, ci despre un certificat pentru gestionarea situaţiei pandemice”
21:09 - Facturile la căldură vor fi uriașe. Mircea Coșea: Ajungem într-o sărăcie greu de gestionat. Unii nu vor mai plăti pur și simplu și sistemul va cădea, că nu-și va mai recupera cheltuielile (VIDEO)