Craiova: Bătrân de 71 de ani, arestat după ce ar fi agresat sexual o fetiță de 5 ani (VIDEO)

Craiova: Bătrân de 71 de ani, arestat după ce ar fi agresat sexual o fetiță de 5 ani (VIDEO)
Captură Video - B1 TV

Caz halucinant în Craiova. Un pensionar de 71 de ani este acuzat că a agresat sexual o fetiță de 5 ani. Bărbatul a fost arestat preventiv dupa ce a fost prins de mama copilei, informează B1 TV în cadrul Știrilor prezentate de Dan Gabor.

Bătrân acuzat că a agresat sexual o fetiță

Individul de 71 de ani ar fi încercat de mai multe ori să o molesteze pe fetiță. Totul s-ar fi petrecut într-un părculeț din Craiova.

Mama copilei a sunat la Poliție dupa ce pensionarul ar fi încercat să îi atingă fiica.

Imediat la faţa locului au venit poliţiştii. Agenții l-au găsit pe o bancă pe bărbatul de 71 de ani. Ulterior au facut percheziții în locuința lui și au ridicat mai multe probe.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore pentru infractiunea de agresiune sexuală în formă continuată. Ulterior, a fost dus la instanță, iar judecătorul a decis să îl plaseze în arest pentru 30 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal