Criminalul din Bascov, primele declaraţii: „Aveam tot felul de frici. Am luat jumătate de pastilă seara”

Criminalul din Bascov, primele declaraţii: Aveam tot felul de frici. Am luat jumătate de pastilă seara
Bărbatul care şi-a măcelărit familia în Bascov a ajuns miercuri după amiază în faţa judecătorilor, sursă foto: captură YT

Bărbatul care şi-a măcelărit familia în Bascov a ajuns miercuri după amiază în faţa judecătorilor din Argeş care au decis să rămână în arest pentru 30 de zile.

Bărbatul a declarat că ar fi avut „discernământ diminuat”

Judecătorii au decis să instituie un mandat de 30 de zile pentru bărbatul din Bascov care şi-a ucis cinci membri ai familiei, arată Antena3.

Ca şi în cazul audierilor susţinute în faţa procurorilor, criminalul a vorbit tare şi răspicat şi în faţa instanţei. „Am avut discernământ diminuat, nu mi-am dat seama perfect, aveam tot felul de frici, am luat jumatate de pastila seara.”, a declarat acesta judecătorilor.

Armele crimei de la Bascov au fost un ciocan și mai multe pietre, iar imaginile de la locul masacrului i-au șocat până și pe anchetatorii cu zeci de ani de experiență, sursă foto: captură YT

La aflarea deciziei, a spus că nu face recurs: „sunt de acord pentru că nu am unde să mă duc!” Între timp, la locului crimei din Bascov a revenit un echipaj de cercetare criminalistică.

Armele crimei de la Bascov au fost un ciocan și mai multe pietre, iar imaginile de la locul masacrului i-au șocat până și pe anchetatorii cu zeci de ani de experiență.

Surse din anchetă spun că el a acționat în toiul nopții. Acesta și-ar fi omorât prima dată părinții și fratele, după care a așteptat dimineața, când cumnatul său urma să plece la muncă.

Imediat ce acesta a plecat, criminalul a dat năvală în casa surorii lui, pe care au ucis-o cu sânge rece. De asemenea a ucis-o și pe fiica acesteia, în vârstă de numai cinci ani. Bărbatul ar fi omorât-o pe fetiță pentru că nu purta lănțișorul de aur pe care i-l făcuse cadou.

Urmăriți B1TV.ro și pe