Cum arată magazinul Prosper, după ce a ars aproape în totalitate. Bucăți din acoperiș cad pe bulevard (VIDEO & GALERIE FOTO)

Foto: colaj Inquam Photos / Octav Ganea

Un incendiu puternic a izbucnit marți, după-amiază, la acoperișul magazinului Prosper din București. Flăcările s-au extins rapid și la restul centrului comercial, după cum se vede din imaginile postate de bucureșteni pe grupul Info Trafic și pe rețelele sociale.

Un bloc situat în apropierea centrului comercial din Sectorul 5 a fost evacuat de către angajații ISU. La fața locului intervin peste 20 de autospeciale, 6 autoscări, 2 descarcerare, 8 ambulanțe.

Magazinul Prosper din București, cuprins de un incendiu de proporții

Flăcările s-au extins rapid la acoperișul clădiri, iar ulterior la pereții exteriori. Magazinul Prosper ar mai avea atașate câteva anexe, printre care și o piață.

Din imaginile și filmările publicate în mediul online, se vede cum clădirea in Calea 13 Septembrie a ars aproape în totalitate.  Mai multe imagini, puteți descoperi în galeria foto de AICI!

Pentru moment nu sunt cunoscute detalii cu privire la cauza izbucnirii incendiului. Circulația pe Bulevardul 13 Septembrie se desfășoară cu dificultate, în zona centrului comercial fiind restricționată. Bucăți din acoperișul clădirii au căzut pe carosabil. Martorii de la fața locului au precizat că înainte de izbucnirea incendiului s-ar fi auzit un sunet similar unei explozii.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Raed Arafat, declarații cu privire la incendiul de la magazinul Prosper

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat că există riscul ca centrul comercial să se prăbușească, în urma incendiului care a avut loc marți după-amiază, informează Antena 3.

În urma incidentului, nu au fost raportate victime, persoanele care se aflau în centrul comercial fiind evacuate de pompierii sosiți la fața locului.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Urmăriți B1TV.ro și pe