CUTREMURĂTOR! Ultimele cuvinte ale tinerei împușcate în Oradea

CUTREMURĂTOR! Ultimele cuvinte ale tinerei împușcate în Oradea
Foto:Aradon

O tânără de 24 de ani, Dalia Duca, a fost împușcată în cap în Oradea. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit pe într-o mașină uitată pe o stradă din același oraș. Agresorul a mai împușcat un bărbat tot miercuri dimineața pe aceeași stradă. Cele două victime erau un cuplu.

Cu o zi înainte să moară, Dalia a postat pe pagina de Facebook un mesaj despre invidie și mânie.

După tragica dispariție a tinerei, pe contul său de Facebook au apărut zeci de mesaje de condoleanțe din partea tuturor celor care au cunoscut-o.

„Tactica lui îndrăgită era metoda provocării: el jignea oponentul, acela îşi ieşea din sine, accepta provocarea, dar condus de furie făcea o greşeală după alta şi pierdea lupta. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în acel moment: războinicul a spus câteva insulte şi urmărea reacţia înţeleptului. Dar el a continuat să-şi vadă de ocupaţia lui. Războinicul a mai repetat de câteva ori insultele. Văzând că samuraiul nu răspunde, a plecat frustrat”, a scris tânăra pe rețeaua socială, potrivit Digi 24.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)
14:53 - Alexandru Arșinel a fost înmormântat în aplauzele celor care l-au iubit