Dan Voiculescu, după alegeri: ”Cine nu se va adapta noilor realități, va dispărea în irelevant”. Prima schimbare: Dan Barna, la Antena 3, într-un dialog cordial cu Mihai Gâdea (FOTO)

Dan Voiculescu, după alegeri: ''Cine nu se va adapta noilor realități, va dispărea în irelevant''. Prima schimbare: Dan Barna, la Antena 3, într-un dialog cordial cu Mihai Gâdea (FOTO)

Votul de duminică ”marchează finalul unei epoci”, iar ”cine nu se va adapta noilor realități, va dispărea în irelevant”, scria Dan Voiculescu pe blogul său, după ce rezultatele alegerilor europarlamentare au anunțat prăbușirea PSD și victoria PNL, respectiv a USR-PLUS.

În același articol, Vociulescu își exprima convingerea că ”fiecare nou scrutin va accentua ritmul și profunzimea schimbărilor”.

Și schimbările au început deja. Marți seară, în prime-time, chiar în emisiunea lui Mihai Gâdea, a fost un invitat la care, probabil, nimeni nu se aștepta: Dan Barna.

Prezența liderului USR în platourile Antena 3 a stârnit un val de furie pe internet, în rândul susținătorilor alianței USR-PLUS. Votanții celor două partide i-au reproșat lui Barna atitudinea prietenoasă față de Gâdea și faptul că a acceptat invitația unui post de televiziune care a criticat dur și constant alianța. Mai mult, și Mihai Gâdea a manifestat o atitudine prietenoasă față de liderul Uniunii.

De asemenea, unii votanți USR-PLUS au remarcat cu amărăciune faptul că, deși USR a lansat și promovat campania ”Fără penali în funcții publice”, Dan Barna nu a reproșat postului Antena 3 că a fost, de-a lungul timpului, chiar o portavoce a politicienilor cu probleme penale. Doi dintre ei sunt Adrian Năstase și Liviu Dragnea, ambii având condamnări definitive la activ.

Internauții și-au arătat nemulțumirea nu doar prin vorbe, ci și prin imagini:

Ultima oră
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)