Dan Cristian Popescu: „Sărbătoarea Roadelor” va începe vineri în Piața Românilor din sectorul 2

Dan Cristian Popescu: Sărbătoarea Roadelor va începe vineri în Piața Românilor din sectorul 2

Asociația BIO România, Federația Producătorilor de Produse Tradiționale Românești și Administrația Piețelor Sector 2 invită bucureștenii să participe vineri la evenimentele din cadrul Sărbătorii Roadelor, organizată în Piața Românilor din sectorul 2

“Veți găsi produse de calitate, la prețuri fără concurență! Cooperativa Meleag Țărănesc, Crama Liuta, VanBet – Bârlad, Patiseria MAIA, în premieră în România sunt printre producătorii prezenți. Produsele care nu sunt la promoție beneficiază de un discount de 26% pentru pensionarii și 15% pentru studenții din Sectorul 2”, a anunțat Dan Cristian Popescu pe Facebook.

Sărbătoarea va începe vineri, 25 septembrie, ora 10.00, cu o scurtă slujbă religioasă de Binecuvântare a Roadelor agricole din România.

Piața Românilor este situată în Sectorul 2, în zona Doamna Ghica-Colentina, pe Strada Cremenița nr. 13-15.

Evenimentul marchează recunoștința adusă pentru roadele pământului și pentru recolta din acest an, însă își propune să promoveze totodată produsele românești, astfel:

Cooperativa Meleag Țărănesc-oferta: cartof alb 0,6 lei/kg, cartof roșu 0,8 lei/ kg, ceapă albă 1 leu/kg, ceapă roșie 1,6 lei/kg și multe alte legume de sezon,

Crama Liuta– Podgoria Babadag- vă oferă MUST proaspăt, din struguri Fetească neagră, stors direct în piață -10 lei/litrul

VanBet– Bârlad din fermele proprii, vă oferă:

PASTRAMĂ DE CAPRĂ la ceaun după o rețetă Dr. Avraham, Pui Haiducesc la ceaun,

Cârnați proaspeți de capră, Cârnați cu Cașcaval la grătar,

Patiseria MAIA, în premieră în România oferă Covrigi calzi BIO cu semințe și specialități de pâine neagră BIO din Făină INTEGRALĂ.

Produse care nu sunt la promoție beneficiază în continuare de un discount de 26% pentru pensionarii și 15% pentru studenții din Sectorul 2.