Dan Diaconescu, vizită SURPRIZĂ la închisoare. Cine l-a vizitat și cu ce MIZĂ

Dan Diaconescu, vizită SURPRIZĂ la închisoare. Cine l-a vizitat și cu ce MIZĂ

Vizită neașteptată primită joi de Dan Diaconescu la închisoare. Este vorba de Adrian Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu. Întâmplarea a fost povestită chiar de Andrei pe pagina sa de Facebook.

„Puținii apropiați cărora le-am spus că o să mă duc să-l văd pe Dan m-au întrebat de ce. Prieteni de pahar și de afaceri nu am fost, cele 99 de emisiuni pe care le-am făcut sâmbăta la OTV între 2004 și 2006 au fost de dragul artei și așa mai departe. Chiar el m-a întrebat, zâmbind, imediat după ce l-au adus în sala de vizite, plină de zeci de oameni, veniți să-și întâlnească rudele sau prietenii aflați după gratii.

„De ce ai venit să mă vezi? Nu ți-am făcut niciun bine…", mi-a spus cunoscutul ziarist și patron de televiziune, închisă de câteva ori de autorități, OTV." – povestește Andrei Păunescu.

Cunoscutul cantautor explică în continuare că s-a dus la Jilava „din convingerea că un cetățean al României nu ar trebui să fie acolo de exact doi ani și jumătate fără dovezi solide, dar cu tot mai mulți morți printre martori sau denunțători".

Totodată Andrei Păunescu ridică mai multe semne de întrebare cu privire la autenticitatea actului de justiție în cazul jurnalistului Dan Diaconescu, condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare „fără să se consemneze, din câte știu eu, vreun prejudiciu și fără să existe probe concludente. "

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu