Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, explicaţie HALUCINANTĂ: „De ce se schimbă din nou bordurile? Din cauza climei din România”

Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, explicaţie HALUCINANTĂ: De ce se schimbă din nou bordurile? Din cauza climei din România

Primarul Daniel Băluţă a decis înlocuirea bordurilor din sectorul 4 al Capitalei. Explicaţia edilului este însă una halucinantă.
Potrivit lui Băluţă, motivul pentru care se schimbă din nou bordurile pe mai multe bulevarde din sectorul pe care îl administrează este „clima din România“, căreia nicio bordură normală nu poate să-i reziste mai mult de 1-2 ani.

„O bordură normală din beton, la ciclurile normale îngheţ-dezgheţ sau din cauza materialului antiderapant se deteriorează şi nu ţine nici un an sau doi. Trebuie să refacem bordurile, dar de data aceasta să folosim materiale de calitate, ca în Vest, care să ţină în timp”, a explicat, într-un interviu acordat ZF, Daniel Băluţă.

Modificările nu se opresc însă aici.
Un alt proiect refăcut de edil este cel al spaţiilor verzi din scuarurile de pe bulevarde, deşi au fost amenajate recent de fostele administraţii.
Primarul are, din nou, o explicaţie originală: pomii au fost plantaţi în pământ insuficient şi ieşeau din spaţiul amenajat, aşa că au trebuit scoşi şi mutaţi în alte locuri.

Întrebat de motivul pentru care s-au redus trotuarele din bulevarde precum Obregia, primarul susţine că s-au câştigat peste 1.000 de noi locuri de parcare şi s-a dat drumul la încă o bandă de circulaţie pe sens.

Urmăriți B1TV.ro și pe