Detalii ȘOCANTE despre interlopul român ASASINAT la Londra: L-au "lucrat" cei mai buni prieteni…  

Detalii ȘOCANTE despre interlopul român ASASINAT la Londra: L-au "lucrat" cei mai buni prieteni...  

Unul dintre cei mai buni prieteni ai temutului lider interlop Sorin Șerbu, executat în stil mafiot în fața unui club londonez, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre asasinatul care a șocat Marea Britanie, scrie SpyNews.

Fost cadru militar și combatant în Legiunea Străină, luptătorul Cristian Popa a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai victimei. Acesta spune că, în noaptea crimei, Sorin a fost la un club londonez împreună cu doi oameni în care avea mare încredere, cunoscuți în lumea interlopă sub numele de Nardi Gladiatoru și Cătălin Grasu.

Numai că, în realitate, cei doi l-ar fi vândut unei bande rivale, care îl căutau să-l omoare. După ce au stat jumătate de oră în club, au plecat toți trei cu mașină. Nu parcuseseră decât 150 de metri când Sorin Șerbu a coborât să-și încarce cartela telefonică, moment în care cei doi însoțitori au coborât din autoturism și au fugit.

Imediat, lângă interlopul Șerbuau apărut bărbații care l-au ucis cu bâtele și care, potrivit martorilor, ar fi comis fapta fără să poarte cagule. Mai mult, în timp ce era ocupat să-l lovească pe bărbatul căzut la pământ, unul dintre criminali și-ar fi pierdut telefonul mobil la locul crimei.

Poliția britanică investighează omorul, iar până în momentul de față toate pistele duc către o răfuială de tip mafiot între două bande românești.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo