Diana Șoșoacă, avertizată de la Ministerul Sănătății, după participarea la proteste: „Poate că nu e elegant, dar…”

Diana Șoșoacă, avertizată de la Ministerul Sănătății, după participarea la proteste: „Poate că nu e elegant, dar...

Diana Șoșoacă primește avertismente de la Ministerul Sănătății, după participarea senatoarei la protestele anti-restricții, organizate la nivel național. Andreea Moldovan, omul de încredere al ministrului Vlad Voiculescu, cea care prezintă de cele mai multe ori oficial, punctul de vedere al Ministerului Sănătății, a comentat ultimele acțiuni ale Dianei Șoșoacă.

Ce i-ar spune secretarul de stat Andreea Moldovan senatoarei Diana Șoșoacă, dacă ar vedea-o fără mască

Necesitatea purtării măștii pentru protecția anti-COVID-19 se numără printre cele mai dezbătute subiecte în societatea românească, în ultimul an. Diana Șoșoacă, parlamentarul care pare că se împotriveștecel mai radical acestei măsuri, a fost sfătuită de către secretarul de stat Andreea Moldovan să nu se mai opună. Pentru a fi mai convingător, oficialul de la MS a utilizat exemplulpersonal.

„Sunt niște reguli pe care toți trebuie să le respectăm. Ce i-aș spune, ar fi că acea mască pe care dânsa o combate este cea care poate să o apere. Și care a apărat foarte mulți oameni.

Poate că nu e elegant să dau exemplul meu, dar această mască purtată un an de zile în spitalul de boli infecțioase, unde a fost doar patologie COVID, m-a ajutat să nu fac boala. Eu nu m-am îmbolnăvit de COVID doar purtând mască și respectând regulile elementare”, a transmisMoldovan pentru Digi FM.