Rădăuți: Doi elevi, înjunghiați de un coleg după un scandal / Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

Rădăuți: Doi elevi, înjunghiați de un coleg după un scandal / Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore
Foto: Poliția Română / Facebook

Doi elevi de la Colegiul Tehnic Rădăuți au fost înjunghiați de un coleg în apropierea liceului. Aceștia au ajuns la spital cu răni care nu le pun viața în pericol. Elevul agresor a fugit, dar a fost prins în scurt timp. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

UPDATE: Elevul din Rădăuți care și-a înjunghiat doi colegi a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Suceava, informează Agerpres.

Agresorul se afla cu fratele său pe stradă, în faţa unei unităţi de alimentaţie publică din oraş, când ar fi fost acostat de trei colegi, care l-au provocat şi ar fi încercat să-l lovească. Băiatul a scos un briceag şi a ripostat, lovind la întâmplare. El a recunoscut fapta și le-a spus polițiștilor unde a aruncat cuțitul.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Rădăuți: Elevi de liceu, înjunghiați de un coleg

Totul s-a petrecut miercuri după-amiază, într-un resuatrant din apropierea colegiului, frecventat des de elevi în pauze. Între patru colegi din clasa a XI-a a izbucnit un conflict. La un moment dat, unul dintre ei, un băiat de 18 ani din comuna Burla, i-a lovit cu un cuțit pe doi dintre colegi, care au 17, respectiv 18 ani.

Agresiunea a fost sesizată la 112 în jurul orei 14.00, informează obiectivdesuceava.ro.

Elevul care și-a atacat colegii a fugit, dar echipajele ajunse în zonă l-au prins în 15 minute și l-au dus la audieri.

În zonă au fost deja făcute cercetări, fiind găsit cuțitul cu care s-a produs agresiunea.

În acest caz a fost deschis un dosar penal și continuă cercetările.

Adolescent înjunghiat la Timișoara

Amintim că, săptămâna trecută, un adolescent de 17 ani din Timișoara a fost înjunghiat în timp se ce îndrepta spre școală, în urma unei altercații cu un alt băiat și cu o fată.

„Un băiat ar fi avut o altercaţie cu un altul, iar o fată, probabil prietena unuia dintre ei, l-a înjunghiat cu un obiect înţepător pe celălalt, în zona pieptului. Victima a fost internată la spital, în stare stabilă”, au transmis surse din anchetă, la acea dată.

În septembrie anul trecut, un copil a fost înjunghiat în parcarea unui mall din Sibiu. El a rămas cu lama cuțitului înfiptă în coloană.

Urmăriți B1TV.ro și pe