DSU: În ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din 29 case şi 59 curţi

DSU: În ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din 29 case şi 59 curţi
sursa foto: DSU/Facebook

Pompierii au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru evacuarea apei din 29 case, 59 curţi, cinci beciuri şi o instituţie publică, din cauza ploilor abundente.

În contextul fenomenelor hidrometeorologice prognozate, s-au înregistrat efecte în 18 localități din 8 județeși municipiul București. S-a intervenitpentru evacuarea apei din 29 case, 59 curți, 5 beciuri, 1 instituție publică, de pe 2 străzi și pentru degajarea a 8 copaci căzuți pe carosabil/acoperiș imobil, fiind afectate 2 autoturisme și 3 imobile, iar 1 persoanăa fost evacuată într-un spațiu pus la dispoziție de către autoritățile locale.

Circulația rutieră a fost blocată temporar pe 1 drum naționaldin cauza aluviunilor scurse pe carosabil, iar pe 1 drum comunalse circulă doar pietonal din cauza unui podeț de tuburi avariat de ape.

Totodată, în loc. Cherăști, județul Vâlcea sunt în continuare evacuate preventiv 4 persoane din cauza unei alunecări de teren produsă în data de 23.06.2021.

În loc. Mănăstirea Cașin, județul Bacău s-a intervenit pentru căutarea unui bărbat care a fost luat de apă în data de 18.06.2021, activitatea urmând a fi reluată în cursul zilei de luni.

Urmăriți B1TV.ro și pe