Dumitru Dragomir: „Da, am trei pensii, pentru că le merit!” Ce sumă uriașă încasează de la stat și ce avere are

Dumitru Dragomir: Da, am trei pensii, pentru că le merit! Ce sumă uriașă încasează de la stat și ce avere are

Dumitru Dragomir,actualul candidatpentruConsiliul General al Municipiului București, a recunoscut joi seară, în platoul B1 Tv că are 3 pensii.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus că merită să primescă banii pe care îi încasează și a dezvăluit că a avut un salariu de15.000 de euro la Ligă. Dumitru Dragomir încasează de la stat trei pensii în valoare de 206, 400 de lei.

„Eu pe unde am fost am făcut câte ceva. Eu am concurat pentru Primăria Capitalei și am ieșit pe locul 3, cu Băsescu și cu Geoană. Eu, da, am trei pensii. Pentru că le merit. Am contribuit, aveam 15.000 de euro pe lună salariu, plăteam 6000 de euro la stat, la Ligă. Am fost 2 legislaturi la Parlamentare, dintre care vicepreședinte de Comisie Parlamentară. Sunt singurul din istoria acestei țări din opoziție care ama făcut singur o lege organică, am drept de autor asupra ei. Cine se compară cu mine dintre toți consilierii aștia care sunt propuși? Pe unde am fost Am făcut stadioane, am promovat tineri, am făcut sediul Ligii, cel mai frumos din lume, nu din acestă țară. Eu am finanțat și n-am luat de la clubburi bani. Eu m-am zbătut și am făcut rost de bani și am făcut această clădire”, a spus Dragomir.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ce avere are Dumitru Dragomir

Mitică de la Ligă a avut o vilă pe care a vândut-o în 2020 și pentru care a încasat 3,9 milioane de euro. În declarația de avere, acesta a mai trecut și ceasuri și bijuterii de 100.000 de euro. În prezent mai deține o vilă de 500 de mpși două apartamente, de 210 și 240 de mp. Totuși în conturi, acesta are doar 218.000 de lei și 210.000 de euro.

În emisiune,candidatul laConsiliul General al Municipiului București a susținut că vila pe care a vândut-o a fost a lui Ghica, pe care ar fi luat-o într-o stare jalnică și pe care a renovat-o și a vândut-o cu aproape 4 milioane de euro.

Întrebat de unde a avut bani să cumpere o asemenea casă, aceasta a susținut că s-a îmbogățit în timp, din afaceri legitime.

„Eu sunt milionar de ani de zile. Eu am făcut blocuri. Eram președinte la Ligă și construiam blocuri. Am vândut 4-5 blocuri, 40 de vile până acum. Eu am muncit de dimineața până noaptea.În afară de asta, 20 de ani am avut un salariu de la Parlament, de la Ligă, dar plăteam taxele la stat…„, a mai spus Dragomir.