După mai puțin de o lună de arest, fiul unui celebru interlop din Iași a fost eliberat

După mai puțin de o lună de arest, fiul unui celebru interlop din Iași a fost eliberat
Foto: PSnews

După ce a fost lipsit de libertate mai puțin de o lună, băiatul cel mare al unui interlop din Iași a fost eliberat din arest preventive și plasat în arest la domiciliu.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, este acuzat, alături de alte două persoane, că ar fi bătut un ieșean, într-un mall din oraș, scrie Adevărul.

„Un client aflat în faţa mea era la ghişeu, schimba şi el nişte bani, la care vine un şmecheraş care se bagă în faţă şi îi zice: «Boss, lasă-mă să schimb 50 de euro că nu am timp să stau la rând!». Băiatul, care aştepta deja să-i dea operatoarea banii, îi explică şmecheraşului că are de luat euro la schimb şi să nu se bage peste el. Atât i-a trebuit şmecherului. Au mai apărut nu ştiu de unde încă doi şi l-au omorât cu bătaia pe bietul client, băi oameni buni, bătaie cu picioarele şi şuturi în cap“, a declarat un martor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:17 - Românul Alexi Pitu, ținta unui atac rasist după transferul în Franța: „Dacă nu merge cu fotbalul, se va putea reprofila drept cerșetor profesionist”
08:59 - Mihai Stoica și Mihai Pintilii ar fi fost înjurați și amenințați de Gigi Becali. Patronul lui FCSB ar fi avut o adevărată criză de nervi după înfrângerea cu Farul
08:56 - Turcia ar putea aproba candidatura Finlandei la NATO. Erdogan: „Suedia va fi şocată când noi vom da un mesaj diferit”
08:55 - Alexandru Rafila: Nu ştiu dacă trebuie să discutăm despre această segregare între spitalele publice şi cele private, adică să optezi dacă să lucrezi într-un loc sau altul
08:41 - Cancelarul Karl Nehammer „a fost umilit” la alegerile din Austria Inferioară, spune Eugen Tomac: „România își va câștiga dreptul furat la 8 decembrie”
08:39 - Weekend cu multă distracție în staţiunile montane din ţară. Zăpadă, săniuș și cozi la telescaun: „Vreme bună, voie bună!”
08:35 - Cât ne-a costat gripa porcină anul trecut. Suma este cu 52,2% mai mică față de despăgubirile plătite de stat în 2021
08:30 - Relația pe care o au Iuliana Marciuc și Adrian Enache cu fiul lor adolescent, David: „Încercăm să trecem împreună printr-o perioadă care nu este foarte ușoară”
08:28 - Cauciucurile care transformă mașina într-un „pericol”. Poliția Română: Nu ne mirăm că șanțul a devenit spațiu de parcare fără voie
08:26 - 11 companii, inclusiv Romgaz și OMV Petrom, interesate de achiziționarea primei exploatări offshore de gaze în Marea Neagră. Americanii de la Carlyle cer 800 de milioane de euro