E cea mai ciudată iarnă din ultimii 10 ani, spun reprezentanții complexului de pârtii din Păltiniș: „Ziua e toamnă, noaptea vine iarna”

E cea mai ciudată iarnă din ultimii 10 ani, spun reprezentanții complexului de pârtii din Păltiniș: „Ziua e toamnă, noaptea vine iarna”
Foto: Facebook @ Arena Platoș Păltiniș

Reprezentanții celui mai mare complex de pârtii din stațiunea Păltiniș spun că este „cea mai ciudată iarnă din ultimii 10 ani” și că din cauza căldurii de pe timpul zilei au probleme în a le asigura schiorilor cele mai bune condiții. „Seara e altă poveste”, susține Arena Platoș Păltiniș.

Arena Platoș Păltiniș: „Ziua e toamnă, noaptea vine iarna”

„Ziua e toamnă, noaptea vine iarna. Cam așa se schimbă anotimpurile sus la munte în ultimele zile, în cea mai ciudată iarnă din ultimii 10 ani. Deși condițiile în timpul zilei nu sunt chiar cele pe care le dorim, seara e altă poveste. După ora 17 temperaturile scad ușor, zăpada se întărește iar schiatul redevine o plăcere. Până în 8 ianuarie, instalațiile de nocturnă se aprind în fiecare seară. Instalațiile sunt deschise până la ora 21 iar skipass-urile costă între 90 de lei pentru studenți/elevi/pensionari și 100 de lei pentru adulți. Iar de săptămâna viitoare, instalația de nocturnă va funcționa în fiecare miercuri și sâmbătă. Ne vedem și când se lasă seara!”, a scris Arena Platoș Păltiniș, marți, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, vizită surpriză la Odesa
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”
19:49 - Un bărbat de 37 de ani a comis cinci infracțiuni în câteva ore, la Huși. IPJ Vaslui: „Se manifesta violent și era incoerent”