Edilii au talent: Primarul unei comune din Hunedoara este subiectul unei melodii populare (VIDEO)

Edilii au talent: Primarul unei comune din Hunedoara este subiectul unei melodii populare (VIDEO)
Foto: hunedoaralibera.ro

"Tu faci la lume dreptate/ Primar peste nouă sate/Tu duci bine Primăria/Ești un om jos pălăria"- aceste este refrenul pieseiunui cântăreț de muzică populară ce are ca subiect pe primarul comunei Șoimuș din județul Hunedoara, Mihai Gabriel Irimie.

Edilul este sursa de inspirație a unui rapsod local, fiind filmat la muncă, semnând acte, dând mâna cu politicieni sau acasa cu copiii și nevasta, conform hunedoaralibera.ro. Melodia se numește "Măi primare, măi primare" și este interpretată de Ovidiu Peica.

Primarul unei comune din Hunedoara este subiectul unei melodii populare

#DIRECT_ONE_gcteq9#

Detaliul care atrage atenția este felul în care primarul de comună poartă eșarfa tricoloră, tradițională pentru primari. În loc să o așeze pe umărul stâng, așa cum este normal, primarul lăudat în cântec poartă eșarfa tricoloră pe dos.

Aceasta nu este prima gafă sau prima dată când primarul din Șoimuș atrage atenția, în trecut edilul s-a lăsat fotografiat cu două dansatoare mai mult dezbrăcate la zilele comunei și dupăa fost surprins cu mâna la „inima” din partea dreaptă la intonarea Imnului Național.