Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: „Poate să te urmărească toată viața un păcat” / „Există și o karma comună a cuplului” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: „Poate să te urmărească toată viața un păcat” / „Există și o karma comună a cuplului” (VIDEO)

Alina Bădic și invitații săi, Ingrid Baciu și Lucrețiu Tudoroiu, au discutat în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade” despre faptul că un păcat te poate urmări toată viața. Totodată, ei au vorbit și despre karma comună a cuplului, care în cazuri excepționale poate „să schimbe condițiile celor doi care formează cuplul”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Un păcat poate să te urmească toată viața

„Ce vreau să spun este că de cele mai multe ori atunci când comitem un păcat – eu acum vorbesc în general – consecințele, repercursiunile pot fi mult mai dure, și mi-a plăcut Ingrid cum ai spus că crezi că a trecut. Nu, n-a trecut. Tu spui, au trecut 10 ani de când am făcut nu știu ce păcat – nu! Poate să te urmărească toată viața un păcat. Lumea are impresia că este suficient – nu, este absolut necesar să te spovedești, să te împărtășești, să te căiești, să te duci la biserică, să te rogi, să faci iertări, asta este absolut necesar, dar asta nu înseamnă că, gata, ai făcut astăzi un mare păcat… nu este obligatoriu ca prin faptul că ai luat-o pe calea bisericii să îți anulezi toate păcatele pe loc. Le-ai făcut acum 10 ani, dar poate că ele te urmăresc”, a declarat Alina Bădic, pe B1 TV.

În clipa în care un preot ți-a dat iertarea, spune Ingrid Baciu, „păcatul tău nu s-a încheiat”.

„Copilul a ieșit afară, și-a rupt pantalonii și a făcut o julitură – mama nu îl ceartă, tata nu îl ceartă, e momentul iertării. Nicio problemă, puiule, dar am de spălat pantalonii, dar am de bandijonat rana, trebuie să îi mai țin o dată o lecție copilului despre cum să se joace afară. În clipa în care sfântul părinte ți-a dat iertarea, păcatul tău nu s-a încheiat, s-au dezlegat drumurile să îți poți restitui universului ce ai luat, ce ai furat. Tu nu creezi viață, tu ca om, nu tu ai creat viața, dar o iei”, a adăugat Ingrid Baciu.

Lucrețiu Tudoroiu a vorbit despre karma comună a cuplului.

„Trebuie să vedem și un alt aspect. Există și o karma comună a cuplului, care este construită, care poate în cazuri excepționale, atunci când vine acea binecuvântare Dumnezeiască de care vorbeai mai devreme așa de bine, să schimbe condițiile celor doi care formează cuplul. Adică este o karma a fiecăruia, cu care vine fiecare, și apoi este ceea ce fac ei împreună”, a spus Lucrețiu Tudoroiu.

Ultima oră
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”
17:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața (VIDEO)
16:47 - MAE: Ambasada din Pretoria și Consulatul General de la Cape Town gestionează situația a 39 de români
16:28 - Un bilet la Bucharest Christmas Market, între 5 și 7 lei. Cât costă intrarea la târgurile de Crăciun din marile orașe europene
16:12 - Județul Olt: Grav accident rutier soldat cu 5 victime, printre care 3 copii