Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. „Răstignește lumescul din tine”, cheia dată de Iisus Hristos de 2021 de ani (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. „Răstignește lumescul din tine”, cheia dată de Iisus Hristos de 2021 de ani (VIDEO)

Pentru omul obișnuit, răstignirea reprezintă pierderea acelei părți din el care pune materia mai presus de spirit, a declarat Ingrid Baciu, sâmbătă seară, în ediția specială a emisiunii „360 de grade” din seara de Înviere. Ceilalți invitați ai Alinei Bădic au fost Lucrețiu Tudoroiu, care a declarat că Iisus Hristos i-a distrus diavolului „toată puterea și împărăția”, iar „nouă ne-a lăsat cât putem suporta”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, în seara de Înviere. Răstignirea, pierderea părții din tine care pune materia mai presus de spirit

„Răstignirea, renunțarea, pierderea – conștient, la propriu și benevol – a părții din tine care pune materia mai presus de spirit. Răstignirea trebuie să fie de zi cu zi. Am un păcat, am un viciu, am un impuls, îl răstignesc! Despre asta este vorba”, a declarat Ingrid Baciu.

La rândul ei, Alina Bădic a subliniat că acest lucru ar trebui să se întâmple zilnic.

„Zilnic – nu aștept Paștele, țin un post improbabil și mai mult decât discutabil, pentru că este, cum spuneai, doar o dietă, în timp ce cuminecătura sufletului și abținerea de la păcate cu gândul și cu sufletul se dublează. Și în acest post, din păcate, am putut să văd exact același lucru. Cu sfințenie, ținut postul – diabolic, manifestări ale minții și ale sufletului, nervi, jigniri între oameni. Ceea ce nu este în Trinitate nu se împlinește. Ții post cu sufletul, cu mintea și cu trupul. O singură stuctură, dacă nu este corect hrănită cu Lumină, s-a terminat, ai creat breșa. Sensul răstignirii, întrebarea inițială pe care ai pus-o, acesta este, să răstignești în fiecare zi. Iisus a venit și ți-a dat codul, ți-a dat cheia de 2021 de ani, răstignește lumescul din tine! Nu te mai duce cu cohorta!”, a adăugat Ingrid Baciu.

Citând din spusele Părintelui Cleopa, Lucrețiu Tudoroiu a afirmat că, „dacă Dumnezeu i-ar lăsa diavolului fața adevărată pe care o are, noi toți de aici am muri”.

„Ca să îți dai seama cum este un om cu adevărat, îl încerci cu cel mai puternic acid, că atunci vezi ce e, că e o minciună, e o fațadă, e un om autentic… Hristos tot timpul ne încearcă cu apă regală, adică îl lasă pe diavol să încerce să ne păcălească, dar ne dă și puterea ca să îi rezistăm. Părintele Cleopa spunea așa, că dacă Dumnezeu i-ar lăsa diavolului fața adevărată pe care o are, noi toți de aici am muri, nu îl lasă Domnul să își arate decât cât putem suporta. Hristos chiar l-a luat pe diavol de piept, ca să zicem așa, și l-a trântit, și i-a distrus toată puterea și împărăția. Nouă ne-a lăsat cât putem suporta”, a mai spus Lucrețiu Tudoroiu.

Ultima oră
20:23 - Cinci persoane au ajuns la spital după un accident între un autoturism și un TIR, în județul Cluj. Un bărbat a fost rănit grav
20:07 - Legendarul Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 Williams Racing, a murit la 79 de ani
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”