Abia acum S-A AFLAT! Motivul DIABOLIC pentru care Elena Ceauşescu LIPEA mereu o bucăţică de scotch în cada din baia dictarorului. Dezvăluiri BOMBĂ ale sosiei lui Nicolae Ceaușescu

Abia acum S-A AFLAT! Motivul DIABOLIC pentru care Elena Ceauşescu LIPEA mereu o bucăţică de scotch în cada din baia dictarorului. Dezvăluiri BOMBĂ ale sosiei lui Nicolae Ceaușescu
Foto: Hepta.ro

Dezvăluiri incredibile din viața soţilor Ceauşescu, făcute de Dumitru Burlan, fost ofiţer de Securitate şi sosia lui Nicolae Ceauşescu, la 30 de ani de la căderea comunismului.

CUTREMUR ÎN MUZICA POPULARĂ! FANII IRINEI LOGHIN AU AFLAT VESTEA CUMPLITĂ! FUEGO E DEVASTAT (GALERIE FOTO)

Acesta a povestit ce se întâmpla în casa familiei Ceauşescu, înainte de momentul în care cei doi soţi au fost judecaţi şi condamnaţi la moarte.

CUTREMUR MONDEN! RONA HARTNER A PĂȚIT-O GRAV! DOAMNE, CE S-A ÎNTÂMPLAT LA SPITAL

Potrivit dezvăluirilor lui Burlan, Elena Ceauşescu era de-a dreptul diabolică și avea obiceiuri bizare.

LACRIMI ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! ADIO, HORIA MOCULESCU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE

Soția dictarorului obișnuia să verifice până la cel mai mic detaliu munca angajatelor sale, ajungând de multe ori aproape de absurditate.

„Tovarăşa” punea mereu câte o frunză sub covor, pentru ca, la sfârşitul zilei, să verifice dacă femeile de serviciu au făcut curățenie ca la carte.

„Băga frunze sub covor să vadă dacă face curat”, a dezvăluit Dumitru Burlan, la Antena3.

El a mai povestit că, la un moment dat, o angajată a familiei a găsit în cada din baia lui Nicolae Ceauşescu o bucăţică de scotch, pusă chiar de Elena.

„Tovarăşa” a apelat la acest truc pentru a se asigura că baia este curăţată de la un capăt la celălalt, aşa cum a ordonat.

„Eu răspundeam de tot personalul lor. Elena era afurisită. O fată mi-a spus că a găsit în cadă o bucățică de scotch. Ea lipea acel scotch să vadă dacă femeia de serviciu spală cada peste tot”, a mai spus fostul ofiţer de Securitate, potrivit spynews.ro.