DE NECREZUT! Află ce au descoperit specialiștii după ce au analizat trupul Elenei Ceaușescu! Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

DE NECREZUT! Află ce au descoperit specialiștii după ce au analizat trupul Elenei Ceaușescu! Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Detalii noi au ieșit la iveală la mai bine de 20 de ani de când soții Ceaușescu au fost împușcați în data de 25 decembrie 1989.

ARSENIE BOCA, PROFEȚIE DE COȘMAR! VIRUSUL UCIGAȘ VA FACE RAVAGII URGIA VA LOVI ROMÂNIA PESTE CÂTEVA ZILE

Antropologul Mariana Roșu și geneticianul Ligia Bărbării au analizat rămășițele Elenei și ale lui Nicolae Ceaușescu și au povestit în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show” despre ceea ce au descoperit.

INCENDIAR! LOREDANA GROZA A ÎNTRECUT ORICE LIMITĂ! TOȚI AU ÎNLEMNIT CÂND S-AU UITAT LA SÂNII NĂRĂVAȘI! (GALERIE FOTO)

În urma analizelor făcute de cele două specialiste, s-a descoperit că Elena Ceaușescu a fost împușcată de mai multe ori întrucât oasele ei erau mai deteriorate. În acest context, se pare că Nicolae Ceaușescu ar fi fost primul ucis, în urma câtorva gloanțe, potrivit WOWbiz.ro.

PROFEȚII APOCALIPTICE! BABA VANGA A ANUNȚAT MĂCELUL! VINE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, FRAȚILOR

„În partea medico-legală, eventuale leziuni traumatice se găsesc pe oase. La soţii Ceauşescu erau urmele de împuşcare. La Elena Ceauşescu cred că au fost folosite mai multe gloanţe, deoarece oasele erau mai deteriorate. La el mai puţin”, a declarat antropologu Mariana Roșu.

„Amândoi aveau plombe de aur. Tratamentele stomatologice erau înregistrate în fişe, la Policlinica 10 şi pe baza acestor elemente are un marcaj fiecare probă dentară, astfel încât dacă găseşti aşa ceva poţi găsi o persoană fără a mai recurge la teste ADN. Iar în cazul lor am găsit plombe şi dinţi de aur”, a mai declarat Mariana Roşu.